KADINLAR SİNEMADA BULUŞTU

KADINLAR SİNEMADA BULUŞTU

Babadağ Belediyesi ilçede yaşayan kadınları sinema ile buluşturdu. Pek çoğu ilk kez sinemaya giden kadınlar, son dönemin en çok izlenen filmi Bergen'i izledi.

Babadağ Belediyesi sosyal ve kültürel projelere ara vermeden devam ediyor. İlçede yaşayan kadınlardan gelen talep üzerine harekete geçen Babadağ Belediyesi ilçe de yaşayan kadınlar için sinema etkinliği düzenledi. Son dönemin en çok izlenen filmi Bergen'i izleyen kadınlar mutluluklarını gizlemezsek, kendilerine bu imkanı sunan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı'ya teşekkür ettiler.

Başkan Ali Atlı bu programların devamının olacağını belirterek "Sosyal belediyecilik ilkesi ile kadınlar ve çocuklar için çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren olduğu gibi çalışmalarımızı bu bakış açısı ve vizyon ile sürdürüyoruz. Pandemi döneminde ara verdiğimiz sosyal etkinliklere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kadınlarımızın ve çocuklarımızın mutluluğu bizler için çok önemli. Bizleri kırmayıp davetimize icabet eden bizleri onurlandıran kadınlarımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kadınlar sinema etkinliğinin ardından alışveriş merkezini gezmeyi de ihmal etmedi.