İzmir’de yaşayan Denizlililer bir araya geldi

İzmir’de yaşayan Denizlililer bir araya geldi

İzmir Denizlililer Derneği tarafından İzmir’de yaşayan Denizlilileri bir araya getirmek için kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltıya İzmir’de yaşayan Denizlililer yoğun ilgi gösterdi

İzmir Denizlililer Derneği tarafından, İzmir’ de yaşayan Denizlilileri bir araya getirmek için İzmir Bornova Subay Gazinosunda kahvaltı düzenlendi. Geleneksel kahvaltıya İzmir’de yaşayan Denizlililer yoğun ilgi gösterdi. Kahvaltıya Foça Kaymakamı Mehmet Türköz 57.Topcu Tugayı Tuğgeneral Halil Ünver, Cumhuriyet savcıları Mustafa Erim, Mehmet Çetinkaya, hakimler Hüseyin Kovan, Emrah Sarıkaya, İbrahim Alper Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kacaoğlu, İzmir Orman Tarım Şube Müdürü Ali Bal, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü Yapı Ruhsat Müdürü Ali Akat, Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Buldan Dernek Başkanı Sebahattin Özer, Albay Yıldırım Pektaş ve İzmir’de yaşayan Denizlililer katıldı.

İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, dernek olarak geleneksel kahvaltı programlarına devam ettiklerini söyledi. Kahvaltıya katılan Denizlililere ve kahvaltıya ev sahipliği yapan Halil Ünver’e teşekkür eden Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, ‘Denizli’de doğup İzmir’de yaşayan hemşerilerimizle fırsat buldukça kahvaltı programları düzenleyerek bir araya geliyoruz. Derneğimizin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler veriyoruz. Önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmalarla ilgili olarak bilgi alış verişinde bulunuyoruz. Birlik ve beraberliğimizin sürmesi için dernek çatısı altında daha güzel etkinlikler yapabilmek için fikir alış verişinde bulunuyoruz. Kahvaltımıza katılım çok yüksek oldu. Uzaktan yakından gelerek kahvaltı sofrasında buluşan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık. Önümüzdeki dönemlerde de derneğimizi sosyal ve kültürel etkinlikleri devam edecek” dedi. Başarılı işlere imza atan İzmir Denizlililer Derneğinde Başkanlık görevini üç dönemdir Veli Kasap, yürütürken, dernek yönetim kurulu üyeliği görevini de Ergül Dülger, Ahmet Deda, Halil İbrahim Sevinç, Nuri Özyurt, Süleyman Naz, Özgür Aslan, Özlem Durmuş, Yeliz Culha, Ayşe Gözlükaya ve Ali Balık yürütüyor.