İYİ’lerin Büyük Buluşmasına Denizli’den Dev Katılım

İYİ’lerin Büyük Buluşmasına Denizli’den Dev Katılım

İYİ Parti Büyük Kadın Buluşması, Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşti. Türkiye’nin dört bir yanından gelen binlerce İYİ Partili Kadın salonu hınca hınç doldurdu.

Denizlili İYİ’ler İl Başkanı Raziye Akışık Başkanlığında 18 otobüslük heyetle Ankara’ya çıkartma yaptı. Genel Başkan Meral Akşener’in konuştuğu toplantıda 750 kişilik Denizli heyeti, coşkusu ile dikkatleri üzerine çekti.

Denizli’den 18 Otobüs Yola Çıktı

Yaklaşan Genel Seçimler öncesinde kadınlarla biraraya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, birkaç hafta öncesinde planladığı İYİ Parti Büyük Kadın Buluşması programına ev sahipliği yaptı. Programın illere dağılımı ile kolları sıvayan il teşkilatları kadınlarla birlikte Ankara programı için çalışmalara başladı.

Bu kapsamda çalışmalara başlayan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, İl ve ilçe yönetimleri ile bir araya gelerek Ankara toplantısı için koordinasyon ekibi oluşturdu. Denizlili kadınların tam desteği ile karşılanan program kısa zamanda 18 otobüslük bir kafile heyetine dönüştü.

750 Kişilik Heyet Ankara Yollarında

Buldan’dan Acıpayam’a, Pamukkale’den Merkezefendi’ye kadar bütün ilçe ve il merkezinden programa katılmak isteyen 750 Denizlili İl Başkanlığı’nın himayesinde günün erken saatlerinde Ankara için yola çıktı. Henüz gün ağarmamış olmasına rağmen heyetin heyecanı ve coşkusu görülmeye değerdi. Türküler ve halaylar eşliğinde yola çıkan Denizli heyeti Ankara’da Genel Başkan Meral Akşener ile karşılaşınca coşku doruğa ulaştı.

On Binler Tek Yürek: “Başbakan Meral”

Genel Başkan Meral Akşener’in salona gelmesi ile “Başbakan Meral” sloganları atılmaya başlandı. İYİ Partililerin “Başbakan Meral” sloganı atması üzerine Akşener, “Elbette Başbakan Meral olacak. Hem de onunla bununla pazarlık ederek değil, ona buna yalvararak değil, eğilip bükülerek değil, milletimizin iradesiyle Başbakan Meral olacak” dedi. Bu sözler on binlerce kişilik salondan büyük alkış aldı.

“Cumhuriyeti Mutlu Kadınların Omuzlarında Yükselteceğiz”

“Kadın Yükselecek Türkiye Güçlenecek” sloganıyla düzenlenen buluşmada konuşan Akşener, sadece 8 Mart’larda değil her gün, her an kadınlarla bir arada olacaklarını ifade ederek, “Kadınların başarılarından, mutluluğundan hatta gülüşünden bile rahatsız olanlara inat Cumhuriyet’in yeni asrını başarılı, mutlu kadınların omuzlarında yükselteceğiz” dedi. Toplantıda kadınların yükseltilmesi önündeki engellerin aşılacağı ve bu engellerin anayasal haklarla destekleneceği konusunda bilgiler verildi.

Başkan Akışık: “Bu Ses İktidarın Sesi!”

Denizli heyetine başkanlık eden İl Başkanı Raziye Akışık’ın heyecanı yolculuk boyunca dikkatlerden kaçmadı. Yüzlerce hemşehrisi ile tek yürek olan Başkan Akışık; “Bugün Ankara’daki bu ses, yarın iktidarımızın sesi olarak hafızalara kazınsın! İnsan olma meselesini özümseyemeyenlerden kadın olmanın pozitif ayrımcılığını beklemiyoruz. Bugün kadınları görmezden gelenler kendi düzenlerini koruma pahasına sahadalar… Biz İYİ Parti olarak bu rahatı bozmaya geliyoruz” dedi.