İYİ PARTİ’DEN ÇİVRİL ÇIKARTMASI

İYİ PARTİ’DEN ÇİVRİL ÇIKARTMASI

İyi Parti milletvekili adayı Yasin Öztürk’ün Çivrilli olması sebebiyle, ikinci seçim startını Çivril’den veren İyi Parti yüzlerce araçlık konvoy ile Çivril’e adeta çıkartma yaptı. Yasin Öztürk’ü…

İyi Parti milletvekili adayı Yasin Öztürk’ün Çivrilli olması sebebiyle, ikinci seçim startını Çivril’den veren İyi Parti yüzlerce araçlık konvoy ile Çivril’e adeta çıkartma yaptı. Yasin Öztürk’ü memleketi Kıralan’da elleri kınalı kadınlar ile coşkulu alkış yapan erkekler tarafından coşku ile karşılandı.  

İyi Parti seçim startını Çivril’den verdi. 8 milletvekili adayı başta olmak üzere, İl Yönetimi, Pamukkale, Merkezefendi ilçeleri, İl Danışma kurulu üyeleri ile birlikte adeta Çivril çıkartması yapan İyi Parti Kıralan beldesinde Milletvekili adayı Yasin Öztürk’ün milletvekili seçildiği taktirde, milletvekilliği süresince açık kalacak olan bürosunun açılışını yaptı.   

İyi Parti Milletvekili adayı Yasin Öztürk'ün memleketi Kıralan'da yüzlerce araçlık bir konvoy ile karşılanan adaylar, burada coşkulu halkın karşılaması ile mutluluk duydu.
Daha sonra Çivril ilçe girişinde vatandaşlar tarafından durdurulan konvoy, aşırı izdiham yüzünden yürüyerek ilçe merkezine erişebildi. Cuma namazının ardından ilçe binası önünde toplanmış olan kalabalık vatandaş topluluğuna hitap eden milletvekili adayları ve il başkanı Hasan Akgün'ün konuşmaları sık sık vatandaşların alkışları ile kesildi.

ŞAHLANARAK GELİYORUZ

İlk konuşmayı yapan İl Başkanı Hasan Akgün, Atası, geçmişi Çivril olmayan çakma Çivrilli adaylara oy vermemeleri gerektiğini ve gerçek bir Çivrilliyi Meclis'e göndermelerini söyledi. Arından söz alan İYİ Parti milletvekili adayı Yasin Öztürk, Çivril'in öz evladı olduğunu dile getirdi ve parti ayrımı yapmaksızın Tüm Çivril’i ve bütün Denizli'yi kucaklayan bir milletvekili olacağına dair söz verdi. Öztürk, senelerdir hak ettiğinden mahrum kalan Denizli’nin İYİ Parti iktidarında yeniden sanayisi şahlanan sanayi ve tarım şehri olacağını sözlerine ekledi.