İYİ PARTİ’DEN ANLAMLI ETKİNLİKLER

İYİ PARTİ’DEN ANLAMLI ETKİNLİKLER

İyi Parti Denizli İl Başkanlığı dün 10 bin Atatürk Broşürü dağıtırken, bugün de lokma hayrı ve mevlüt okutarak Atatürk’ü anlamlı bir şekilde andı. Hafta sonunu Büyük Önder Atatürk’ü ayıran İyi…

İyi Parti Denizli İl Başkanlığı dün 10 bin Atatürk Broşürü dağıtırken, bugün de lokma hayrı ve mevlüt okutarak Atatürk’ü anlamlı bir şekilde andı. Hafta sonunu Büyük Önder Atatürk’ü ayıran İyi Parti, Denizli halkına siyasette iyi şeylerin olacağı imajını da verdi.

10 Bin Atatürk Broşürü

İyi parti Denizli İl teşkilatı bastırdığı 10 bin broşürü Cumartesi günü Denizli'nin her yerinde dağıttı. Büyük önder Atatürk’ü anmanın ve hatırlamanın bir görev olduğunu da böylece göstermiş oldu. 

İyi Parti olarak 9 Kasım günü sadece Atatürk için çalışma kararı aldıklarını ifade eden Başkan Hasan Akgün, bastırmış oldukları 10 bin adet Atatürk broşürünü Denizli'nin her tarafına dağıtmak için kolları sıvadıklarını dile getirdi.

Atatürk'e olan borçlarını yaşlı gözlerle değil halka dağıttıkları bu broşürler ile onun fikirlerini anlatarak göstermek istediklerini, Atatürk'e dinsiz diyenlerin onun Diyanet İşleri Başkanlığını kurduğunu ve Kur'an- ı Kerim'i Elmalılı Hamdi Yazır'a ücretini cebinden ödeyerek tercüme ettirdiğini unutmaması gerektiğini dile getirdi ve yarın 14.00'den sonra Atatürk'ün ruhu için Mevlid-i Şerif okutacaklarını dile getirdi.

Akgün, 10 Kasım'ın; Türk Milleti için ATATÜRK’ü anma günü olmakla birlikte Atatürk’ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirerek koruyarak, Cumhuriyetin erdemlerini hayatımızda etkin kılmamız gerektiğini anımsatan, O'nun fikirlerini, eserlerini ve fedakârlıklarını anlama günü olduğunu da sözlerine ekledi.

Mevlüt okuttular, Lokma dağıttılar

İyi Parti bugün de Atatürk'ün 81. Ölüm yıldönümü münasebeti ile Atatürk hayrına mevlid okutup halka lokma ikramı yaptı.

iyi Parti'nin 10 Kasım etkinlikleri devam ediyor. Dün 10 bin tane bastırılan broşürleri tüm Denizli'ye dağıtan İyi Partililer bugünde Çınar'da İyi Parti binasının önünde Atatürk için lokma hayrı yaptılar.

Etkinliğe Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP İl Başkanı  Mahir Akbaba, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun, İyi parti ilçe başkanları, yönetim üyeleri, gençlik kolları ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşların lokma hayrına ilginin yoğun olduğu görüldü. Lokmalar Kuran ve ilahiler eşliğinde vatandaşlara dağıtıldı.