İYİ PARTİ’DE NÖBET DEĞİŞİMİ

İYİ PARTİ’DE NÖBET DEĞİŞİMİ

Milletvekilliği seçimi için görevinden istifa eden il başkanı Yasin Öztürk’ün yerine Hasan Akgün il başkanı seçildi. İl yönetim kurulu üyesi olan Hasan Akgün. Yasin Öztürk ile birlikte MHP’den…

Milletvekilliği seçimi için görevinden istifa eden il başkanı Yasin Öztürk’ün yerine Hasan Akgün il başkanı seçildi. İl yönetim kurulu üyesi olan Hasan Akgün. Yasin Öztürk ile birlikte MHP’den istifa ederek İyi Parti’nin kuruluşunda görev alan isimlerden birisi olmuştu.

Önümüzdeki 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine hazırlanan İyi Parti Denizli İl başkanlığında nöbet değişimi yaşandı. Mevcut İl Başkanı Yasin Öztürk, milletvekilliğine aday olmak için görevinden istifa edince, bugün akşam saatlerinde toplanan İyi Parti İl divanı ve Yönetim Kurulu, İl Yönetim Kurulu üyesi Hasan Akgün’ü il başkanlığına seçti. İyi Parti Denizli İl Yönetimi Hasan Akgün başkanlığında seçimlere girecek.

İYİ PARTİ İDDİALI HAZIRLANIYOR

Öte yandan, bütün kesimlerin oylarını alabilmek, tabanını birada toplayabilmek için harekete geçen İyi Parti, ilimizdeki ANAP, DYP, DP, DSP ve Saadet Partisi başta olmak üzere ilimizdeki duayen insanların İyi Parti bünyesinde toplanması için harekete geçti. Aralarında milletvekili adayı olacak kişilerin de bulunduğu insanları parti bünyesine katmak için eskiden beri çabalayan İyi Parti yönetimi, bu çalışmalarının sonuna geldiklerini belirtti. Önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacaklarını belirten İyi Parti yönetimi Denizli seçmenine sürpriz hazırlıyor.