İYİ PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA VARDI

İYİ PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA VARDI

İYİ Partililer, Denizli İl Başkanlığında Kurban Bayramı kutlaması için bir araya geldiler. GİK üyesi ve Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’te partililerle tek tek bayramlaşarak, hal hatır sordu.…

İYİ Partililer, Denizli İl Başkanlığında Kurban Bayramı kutlaması için bir araya geldiler. GİK üyesi ve Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’te partililerle tek tek bayramlaşarak, hal hatır sordu. İl Başkanı Hasan Akgün, kısa bir konuşma yaparak ülkemizin içinde bulunduğu zor durumda bayramların kenetlenmede aracı olduğunu söyledi.

İyi Parti Denizli İl başkanlığı bayramın ikinci günü öğleden sonra düzenlediği bayramlaşma programı ile Denizli halkını il başkanlığında, ardından İlçe başkanlıklarında ağırladı. Bayramlaşma sırasında bir konuşma yapan İl Başkanı Hasan Akgün, insanlara dayanışmayı ve paylaşmayı öğreten mübarek dini bayramlarımızdan Kurban Bayramı'na eriştiklerini, aileleri bir sofra etrafında toplayan, yokluk ile varlık arasında köprü kurma sahibine Kurban Bayramının kutlu olmasını, bayramın kendilerine ve ailelerine sağlık, huzur, bereket ve İyilikler getirmesi dileklerini iletti.

Bayram Sıkıntılı Bir Süreçte yaşanıyor

Konu hakkında bir de yazılı açıklama yapan İl Başkanı Hasan Akgün, bayrama buruk ve sıkıntılı bir süreçte girdiğimizi belirterek, “Beceriksiz bir yönetim anlayışından ötürü ülkemiz sıkıntılı bir süreç geçirmektedir. Ve bunu fırsat bilen dış mihraklar ülkenin bu durumundan faydalanmaya çalışmaktadır. Ama yüce milletinin azmi ve kararlılığı ile yine her zamanki gibi devletinin yanında dimdik ayaktayız. Kurban bayramı vesilesi ile birlik ve beraberliğin daha da arttığı bu günlerde bu ruhu korumak gerekmektedir.” Diyen Başkan Akgün, İYİ Parti ailesi olarak bu bilince sahip olduklarını ve bu birlikteliği bozacak her duruma karşı göğüslerini gereceklerini belirtmek istediklerini söyledi.

Başkan Akgün, ekonomik nedenlerden dolayı endişe ve ihtiyatla kutlamaya çalıştıkları kurban bayramını tekrar tebrik ederken, yüce Türk Milletinin pek çok tuzaklara yakalanarak kurtulduğunu tarihin kendilerine gösterdiğini, İçinde oldukları bu süreçten de Türk milletinin azmi ve kararlılığı ile kurtulacaklarını, muhtaç olunan kudretin damarlarındaki asil kanda mevcut olduğunu belirterek herkese saygı ve sevgilerini sunduğunu sözlerine ekledi.

Yasin Öztürk, bayramlaşma töreninde partililer ile tek tek bayramlaşarak hal hatır sordu. Genel Merkez ve TBMM çalışmaları hakkında kısa bilgi verdi.