İYİ Parti’de 5. Kongre Tavas Oldu

İYİ Parti’de 5. Kongre Tavas Oldu

Kongrenin beşinci noktası Tavas oldu. Tavas esnaf kefalet binasında gerçekleşen kongrede mevcut Başkan Bekir Yakıt güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

İYİ Parti Denizli’de kongre süreci bütün hızı ile devam ediyor. Kongrenin beşinci noktası Tavas oldu. Tavas esnaf kefalet binasında gerçekleşen kongrede mevcut Başkan Bekir Yakıt güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Başkan Yakıt Güven Tazeledi

İlçe binasında gerçekleşen kongreye İyi Parti İl Başkanı Raziye Akışık ve yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, CHP Tavas İlçe Başkanı Hasan Keçeci, ilçe yönetimi, partililer ve davetliler katıldı. Kongrede divan başkanlığını Bayram Can Çapar, başkan yardımcılığını ise Furkan Köse gerçekleştirdi. Katip üyeliklerini ise Ayşe Tomaşoğlu, İbrahim Afatoğlu ve Necati Tahal yaptı. Divanın oluşturulmasının ardından faaliyet raporu ve çalışma raporu okundu.

Ardından konuşmalara geçildi. Kongrede partililere seslenen Başkan Bekir Yakıt, Tavas’ta İYİ’lerin bayrağını ileriye taşımak için çalışmalarına bütün hızı ile devam edeceklerini söyledi.

Çalmadık Kapı Bırakmayacağız!

Kongrenin tamamlanması ile İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulunarak; “Bugün 5. Kongremizi gerçekleştirdik. Seçim startının hemen öncesinde bütün ilçelerimizi ve il kongrelerimizi tamamlayacağız. Bugüne kadar aynı inanç ve azimle çalıştık bundan sonra da kenetlenerek hedeflerimizi ve vizyonumuzu anlatmak için kapı kapı çalışmaya devam edeceğiz. Dokunmadık omuz, konuşmadık hemşehrimiz kalmayacak. Kongremizin Tavasımıza, Denizlimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Bekir Yakıt başkanlığındaki İYİ Parti Çameli İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu: Sultan Seher Karaçolak, Ali Topalan, Ahmet Dedeli, Hasan Davulcu, Durmuş Köseci, İsa Yaman, İsmail Harmandaloğlu, Kazım Kınlı, Kadir Keysan, Mehmet Bala, Mehmet Neşiray, Mehmet Kıranta, Mehmet Varlıklı, Mete Kallı, Musa İmal, Ramazan Deniz, Ramazan Tülümce, Serkan İncehacılar, Süleyman İdil, Turgut Verep, Uğur Akoğlu ve Veli Kadıoğlu.