İYİ PARTİ YÖNETİMİ HUZURLARINIZDA

İYİ PARTİ YÖNETİMİ HUZURLARINIZDA

İyi Parti Denizli İl yönetimi Hasan Akgün başkanlığında “Cesurlar Hareketi” olarak yeniden dizayn edildi. Seçimlerin hemen ardından büyük sorun ve çalkantıların içerisine giren İyi Parti Denizli…

İyi Parti Denizli İl yönetimi Hasan Akgün başkanlığında “Cesurlar Hareketi” olarak yeniden dizayn edildi. Seçimlerin hemen ardından büyük sorun ve çalkantıların içerisine giren İyi Parti Denizli İl yönetimi, “Cesurlar Hareketi” adı altında bu kez güçlü bir şekilde yeniden kuruldu. 71 kişiden oluşan İl Yönetimi genç siyasetçilerden ve iş adamlarından teşekkül ettirildi.

31 Mart yerel seçimlerinin hemen ardından toparlanma sürecine giren, bu aşamada sorunlar ve çalkantılar yaşayan İyi Parti yönetimi “Çoban ateşi” hareketi,  bu kez Hasan Akgün başkanlığında “Cesurlar Hareketi” olarak kuruldu. 71 genç siyasetçinin bir araya gelerek oluşturduğu yönetim İyi Parti’nin toparlanması ve güçlü bir muhalefet partisi olma özelliklerini ortaya koyacak.  

Geçtiğimiz haftalar içerisinde İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt ve arkadaşlarının istifa etmesiyle boşalan il yönetimi; tekrar il başkanlığına atanan Hasan Akgün’ün uzun bir süreçte yaptığı çalışmalar sonucunda oluşturuldu.  Hasan Akgün yeni yönetimini tanıtmak için bugün Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerle bir araya geldi.

Yeni İl yönetimini tanıttığı basın toplantısında, “Cesurlar Hareketi” olarak başlıyoruz diyen İl Başkanı Hasan Akgün, “Çok kısa süren kuruluş aşamasından sonra iki seçime girdik. Çoban Ateşi diyerek çıktığımız yolda, bugün Cesurlar Hareketi olarak ete kemiğe bürünmüş bir yönetime dönüştük.  Gerçekten ilimizin genç ve cesur siyasetçilerinin, geçmişte siyasette büyük başarılara imza atmış abilerimizin aramıza katılmasıyla cesur bir hareket olduk. Geçmişte yaptığımız etkin muhalefeti, layıkı ile yeniden yapacak ve iktidar kapılarını aralayacak siyasi çalışmalara katkı sağlayacak nitelikli bir yönetim olduk. Bayan hareketi olarak bilinen partimiz bünyesinde Denizlili kadınlara pozitif ayrımcılık yaptık. Bu yönetim Denizli siyasetinin belirleyicisi olacaktır” dedi.

İl Başkanı Hasan Akgün tarafından açıklanan İyi Parti’nin yeni İl Yönetim Kurulu 71 kişilik listesi şöyle;