İYİ PARTİ, ŞEHİTLERİMİZ İÇİN AŞURE HAYRI DÜZENLEDİ

İYİ PARTİ, ŞEHİTLERİMİZ İÇİN AŞURE HAYRI DÜZENLEDİ

30 ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, aziz şehitlerimizin ruhuna aşure hayrı düzenlendi.

İyi Parti, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, aziz şehitlerimizin ruhuna aşure hayrı düzenlendi.

30 Ağustos Zaferi Bayramı dolayısıyla İYİ Parti Denizli İl Teşkilatı, Merkezefendi İlçe Teşkilatı ve Pamukkale İlçe Teşkilatı'nın Ulu Önderimiz Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ve zaferimizin mimarları Şehitlerimiz ve Gazilerimizin aziz ruhları için düzenlemiş oldukları aşure hayrına katılan hemşehrilerimize teşekkür ederiz dediler.

Katılımın yoğun olduğu aşure hayrının ilk ikramlarını İl Başkanı Nihan Cihan Özden, Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Semerci, Pamukkale İlçe Başkanı Türkay Berberoğlu birlikte yaptılar. Katılımda vatandaşlar, yönetim üyeleri ile birlikte dualar eşliğinde 30 Ağustos ruhuna uyan birliktelik aşısıyla vakit geçirdiler.

Bu vatanı bize miras bırakan atalarımızın aziz ruhları şad, mekânları cennet olsun. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun. Aynı coşku ve heyecanla sonsuza dek...Hep birlikte