İYİ PARTİ REVİZYONA GİRDİ

İYİ PARTİ REVİZYONA GİRDİ

Genel Başkan Yardımcı Koray Aydın imzalı 81 il başkanlığına gönderilen genelge ile Mart 2019 yerel seçimler öncesinde teşkilatların toparlanması ve güçlü bir yönetim kurulması için “il teşkilatlarının…

Genel Başkan Yardımcı Koray Aydın imzalı 81 il başkanlığına gönderilen genelge ile Mart 2019 yerel seçimler öncesinde teşkilatların toparlanması ve güçlü bir yönetim kurulması için “il teşkilatlarının istifa etmesi” yönündeki talep ilimizde olumlu karşılandı ve İyi Parti İl, İlçe başkanlıkları yönetimleri ile birlikte istifa ederek yeni döneme katkı sağlamak istiyorlar.

Dün İl Başkanı Hasan akgün önderliğinde bütün ilçe teşkilatlarının istifaları ile başlayan süreçte, istifa dilekçeleri Ankara Genel Merkeze gönderilerek, yeni dönem teşkilatlatma yapacak olan İl başkanının atanması beklenmeye başlandı.

Hasan Akgün, dün teşkilatlarının yaptığı toplu istifa olayından sonra, “İYİ Partimizin, 2. Olağanüstü Kurultayı’ndaki “Daha Yeni Başlıyoruz” sloganının anlamını bulması ve daha güçlü bir şekilde “yeniden başlamak” için yeniden yapılanmak zorunlu olmuştur. Teşkilâtlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın'ın yayınladığı genelgeyle, İl Başkanları ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin istifasını isteyen tavsiye kararını görüşmek üzere dün akşam, İl Yönetim Kurulumuzdan toplantıya katılan üyelerimizin tamamı, istifa edilmesi yönünde görüş birliğine varmıştır. Bu nedenle, yapının yenilenmesi ve değişimin oluşmasıyla, yerel seçimlerde daha güçlü bir İYİ Parti Denizli teşkilatının teşekkülü amacıyla, başta İl Başkanı ben olmak üzere, İYİ Parti Denizli İl Yönetimi olarak istifa ediyoruz. 

Birlikte çıktığımız bu yolda, bugüne kadar görev yaptığımız, tüm engelleri aşan, her türlü tehdide ve zorluğa direnme azmini gösteren, İYİ Partimizin cesur ve fedakâr teşkilatlarına, İyi Partimize gönül veren tüm İYİ insanlara teşekkür ediyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” Açıklaması yaparak Denizli kamuoyuna bilgi vermişti.

YENİ DÖNEME KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ

Bugün ise İyi Parti Pamukkale İlçe Başkanı Adem Süpçin yazılı bir açıklama yaparak konu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İyi Parti ilçe Başkanı Avukat Adem Süpçin, almış oldukları istifa kararı ile alakalı yaptığı yazılı açıklamasında, “30 Ağustos’ta başkanlık divanının almış olduğu yenilenme çalışmalarına imkân ve fırsat vermekle birlikte yapılacak çalışmaları hızlandırmak amacıyla il başkanları ve yönetim kurullarının birlikte istifa etmeleri yönündeki tavsiye kararının tebliğ edilmesinden sonra “İYİ Parti Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu" Üyelerimiz ile yapılan toplantı neticesinde, il başkanlığının elini rahatlatmak adına tüm üyelerin ilçe yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmesi yönünde görüş birliğine varılmış olup, başta Pamukkale İlçe Başkanımız Av. Adem SÜPÇİN olmak üzere tüm yönetim kurulu üyeleri istifa etmiştir.” Dedi.

İstifasının ardından yazılı açıklama yapan Av. Adem Süpçin, “Genel merkezimizin olağanüstü kurultay sonrası teşkilatlar nezdinde yenilenme çalışmalarını hızlandırması ve katkı sağlaması açısından üzerimize düşen sorumluluğu gerçekleştirmenin huzurunu yaşamaktayız. İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı bu süreçten güçlenerek çıkacaktır ve aynı azim ve kararlılıkla görevine kaldığı yerden devam etmeye hazırdır. Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Mahalle Teşkilatlarımızla birlikte her türlü zorluğa ve tehdide rağmen Güçlü bir TÜRKİYE yolunda, İYİLİK hareketinin cesur ve fedakar neferleri olarak mücadelemiz sürecektir.” Dedi.