İYİ PARTİ PAMUKKALE’DE ZAFER BERBEROĞLU’NUN

İYİ PARTİ PAMUKKALE’DE ZAFER BERBEROĞLU’NUN

Üç adayın yarıştığı İyi Parti Denizli Pamukkale ilçe Başkanlığı kongresinde 428 delegeden 165 oyunu alan Türkay Berberoğlu, yeni ilçe başkanı seçildi. 

Bugün yapılan İyi Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı'nın 3. Olağan İlçe Kongresi oldukça iddialı adayların arasında geçen bir kongre oldu. Çatalçeşme Tiyatro’sunda yapılan kongrede mevcut İyi Parti Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu, Türkay Berberoğlu ve Ömer Yıldız yarıştılar. Her üç adayında oldukça iddialı olduğu kongre olaysız bir şekilde, centilmence bir havada gerçekleştirildi.

Sabahleyin 10,00 gibi başlayan kongrede, adaylar birlik ve beraberliğin daim olmasını, önemli olan iyi Parti’nin kazanması olduğunu dile getiren konuşmalar yaptılar. İktidara yürüyen bir partiye yakışır görüntüler çıkan kongrede 2 sandıkta 428 delege oy kullandı. Seçim saat 17.00'da sona erdi.  Sayımların sonucunda Türkay Berberoğlu 165 oy alırken, Çobanoğlu 145,  Ömer Yıldız ise 18 oy aldı. Oyların sayımının ardından Türkay Berberoğlu İyi Parti Pamukkale ilçe Başkanlığını kazandı. 

Türkay Berberoğlu’nun Başkanlığında Yönetim Kurulu şöyle oluştu;

 Ali Hayıt, Ali Keskin, Alper Alyaz, Aysun Yüksek, Banu Öcal, Barış Haz, Burak Baran, Burhan Himmetli, Engin Doğrar, Fatma İbşir, Gülsüm Yıldırım, Güven Kavak, Hakan Çaprak, Hayati Uğuz, İlkay Özek, İsmail Vural, Kadir Onur Güzin, Kadir Taşkın, Keziban Şenel, Kudret Apak, Mehmet Güneş, Merve Demirtaş, Mikail Avcı, Muhammet Ali Öztürk, Ömür Önal, Özgür Nalbant, Resul Emirdağ, Süleyman Tanık, Tevfik Karalp, Yaşar Çiğdem, Yunus Doğan, Zekeriya Öz. 

Yeni yönetim başkan Türkay Berberoğlu yönetiminde önümüzdeki günlerde yapacak olduğu toplantı ile görev dağılımını yapacak. Genel seçimlere güçlü bir Pamukkale ilçe başkanlığı ile giren İyi Parti, çalışmayan ve metal yorgunu olan bir yönetimi de böylece dinlenmeye aldı.