İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

İyi Parti Denizli Milletvekili aday adayları Kelleci Kardeşler Restaurant’ta adeta gövde gösterisi yaptılar.

İyi Parti Denizli Milletvekili aday adayları Kelleci Kardeşler Restaurant’ta adeta gövde gösterisi yaptılar. Yeni kurulmasına rağmen halkın gözdesi konumuna gelen İyi Parti Denizli teşkilatında 32 adayın çıkması da halkın büyük coşkusuna vesile oldu. 

İyi Parti Denizli Teşkilatı milletvekili aday adaylarını Kelleci Kardeşler Restaurant’ta düzenlenen programla tanıttı. Şahitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda İl Başkanı Hasan Akgün bir konuşma yaptı. Partinin kuruluş aşamasında yaşanan zorluklara dikkat çeken Akgün, 37 aday adayının hepsinin adaylar belirlendikten sonra da aynı şekilde çalışması gerektiğini söyledi ve aday adaylarından bu konuda söz aldı.

Başkan Akgün’ün konuşmasının ardından aday adayları bir bir kürsüye çıkıp kendini tanıttı. Yaklaşık 3 saat süren programın sonunda Divan Başkanı Zafer Bakırsoy da partililere bir teşekkür konuşması yaptı. Bakırsoy, “Kurtuluş Savaşı’nın ilk kıvılcımını Müftü Ahmet Hulusi Efendi Denizli’de ateşlediyse Meral Akşener ile ilk çoban ateşini de biz Denizli’de yaktık. Meral Akşener artık Anatürk’tür” dedi.

İYİ PARTİ ADAY ADAYLARI

İyi Parti Denizli’de 37 aday adayı şu isimlerden oluşuyor: Ayşe Dayıoğlu, Başak Gezer, Batuhan Özyurt, Beyhan Aslan, Derya Koç, Emine Sağlık Kanatsız, Emirgazi Tosun, Fatma Mert, Funda Yalınkılınç, Gülnur Oymak, Gülümser Gökçe Acar, Hasan Erdoğan, Hüseyin Köseoğlu, Levent Aslan, Mehmet Ali Uzakgider, Mehmet Ertuğrul Gökçe, Muhammet Tali, Murat Güngör, Mürşide Kaya, Nafiz Öz, Necmettin Karabacakoğlu, Nezir Akhan, Nuray Pakatçı, Niyazi Zalgı, Osman Çandır, Ramazan Yüksel, Seçil Akçan, Sultan Köse, Süleyman Hecebil, Şirin Ertuğrul, Şule Türkarslan, Temel Başbuğ, Tülay Şahin, Yahya Gençoğlu, Yasin Öztürk, Zafer Kaplan, Zeynep Sözeri.