İyi Parti Merkezefendi Başkan Adayı oldu

İyi Parti Merkezefendi Başkan Adayı oldu

Kongre sürecinde bulunan İyi Parti bünyesinde adaylar ortaya çıkmaya başladı. Kemal Karababa’da İyi Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan İyi Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı’na aday olan Kemal Karababa, Gazeteciler Cemiyetinde yaptığı basın açıklaması ile adaylığını resmen açıkladı.

Başkan Adayı Karababa, açıklamasında şunları söyledi; “Öncelikle bir çoğunuz beni tanısa da kamuoyu için kendimi bir kez daha tanıtmak istiyorum. Ben Kemal Karababa. 1967 yılında Acıpayam’da doğdum. 1990 yılında kurmuş olduğum DENPARK markası ile nakliyeden inşaata kadar pek çok alanda faaliyet göstermekteyiz. Uzun yıllar süren iş hayatımda her daim araştırmacı ve daha iyisini hedeflemek vizyonu ile hareket ettim.

Bugün siyasette olmamın temel nedeni de budur aslında! Daha iyisi, daha hakkedileni, daha adil ve daha kaliteli bir yaşamı ülke halkımızla birlikte yaşayabilmek. Bu hayalim ile İYİ Parti çatısı altında yer aldım.

Partimizin kurulduğu günden bugüne Denizli’de çok kıymetli yol arkadaşlarım ile birlikte siyaset yapmaya başladık.

Denizli’nin ‘İYİ’leri olarak el ele verdik ve doğru bildiklerimizi dokunabildiğimiz herkesle paylaştık.

Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in vizyon ve talimatları doğrultusunda memleketimizde yaptığımız siyaset çerçevesinde; partililerimizle birlikte büyük bir aile olduk.  

Bu ailenin bir parçası olduğum için onurlu ve mutluyum.

Hepinizin bildiği gibi genel seçimler öncesinde partimiz bir kongre kararı aldı. Bu karar doğrultusunda yeni görev ve sorumluluklara hazır olan arkadaşlarımız da bulundukları bölgelerde delege, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları olmak için aday oldular.

Bu kongrelerde bugün ben de Merkezefendimizde İYİ Parti İlçe Başkanı adayı olarak karşınızdayım.

Bunun ne denli büyük bir görev ve sorumluk olduğunun bilincindeyim.

İsmimin önüne bir ‘Başkan’ sıfatı gelmesi için değil, birlik ve beraberlik içinde en İYİ’sini yapacağımıza inandığım için bugün aday olarak karşınızdayım.

Çünkü; İYİ Parti makam ve mevkilerin değil, görev ve umudun partisidir.

Bu göreve talip olmamın yegane sebebi de partime duyduğum inanç, görev bilinci ve kıymetli partililerimizin verdikleri güçtür.

Yaklaşan seçimler öncesinde bölgemizde dokunmadık omuz, sıkmadık el kalmayana kadar canla başla çalışmaya hazırım.

İYİ Parti’nin bir üyesi olarak adaylığım söz konusu olduğunda da “Neden böyle bir işe giriştin” diyen olmadı, aksine çok güzel geri dönüşler aldım. Bu süreçte desteğini esirgemeyen ancak isimlerini sayamayacağım herkese çok teşekkür ederim.

Bugüne kadar edindiğim bilgi ve deneyimlerimin ışığında, Merkezefendi’de İYİ’liğin gücüne güç katmak, bütün üyelerimizle birlikte ortak akıl ile ele ele vererek çalışacağımdan şüpheniz olmasın!

 “Neden başkan adaylığı?” diye aklınızda bir soru olabilir. Cevabını buradan vermiş olayım… Türkiye’de umudu yeniden yeşerten, yüzünü güneşe dönen İYİ’lerin temsilcisi Meral Akşener’in vizyon ve misyonu cesaretimin esas kaynağıdır. Güvencim ise özümden gelmektedir.

Merkezefendi’de İYİ’ler kazanacak, Merkezefendi kazanacak sloganı ile yola çıktım. Bütün partililerimizle el ele vererek, birlik ve beraberlik içinde ilçemizde İYİ’lik rüzgarını güçlendireceğiz!

Bu süreçte yine Merkezefendi ilçemizde başkan adaylığını açıklayacak arkadaşlarımız da olacaktır. Şimdiden her birine de başarılar diliyorum. Bizler rakip değil, daha İYİ’si için kolları sıvayan görev insanlarıyız.

Verdiğim bu kararda ve bugün yapmış olduğum adaylık açıklamasında bana emek veren, destekleyen başta ailem olmak üzere bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

4 Aralık tarihinde gerçekleşecek kongremizin önce Merkezefendimize, daha sonra şehrimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu önemli göreve hangi arkadaşımız gelirse de elinden gelenin en İYİ’sini yapacağına inanıyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum”