İyi Parti Genel Merkezi’nden Denizli’ye “önemli” mesaj

İyi Parti Genel Merkezi’nden Denizli’ye “önemli” mesaj

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da yapılan İyi Parti İl Başkanları toplantısında, Genel Başkan danışmanı tarafından 4. sıraya oturtulan Denizli İl Başkanı Raziye Akışık ile “Önemseniyorsunuz” mesajı verdi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında yapılan İl Başkanları toplantısı, ilimiz Denizli için önemli mesajlar verdi. İyi Parti genel başkan başdanışmanı tarafından İstanbul ve Ankara İl Başkanlarının hemen ardından 4. Sırada oturması için genel başkanın talimatı ile Denizli İl Başkanı Raziye Akışık’ın yer alması dikkat çekti.  

İl Başkanları toplantısına 81 ilin başkanları katıldı. Katılımın oldukça yoğun olduğu toplantıda Genel Başkan Akşener ‘İyi’lere çalışmaları için teşekkür etti.

İktidarın yereldeki umudunun il başkanları olduğunu vurgulayan Genel Başkan Meral Akşener; “Sizler bizim yereldeki sesimizsiniz. Her birinize büyük bir misyon yüklendiğinin farkındayız. Sizler ‘İyi’liği, umudu ve hedeflerimizi kendi şehirlerinizde hemşehrilerinizle paylaşıyorsunuz. Büyük bir özveri ile çalışmalarınıza devam ettiğinizi biliyorum, ama endişe etmeyin; ‘Az Kaldı!’ ifadelerini kullandı.

Günlük Tv.nin haberine göre; “İl Başkanları toplantısına katılan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, Genel Başkan Meral Akşener’in talimatıyla oturma düzeninde İstanbul ve Ankara İl Başkanlarının hemen yanında yer aldı. Akışık’ın oturma düzenindeki yeri dikkatlerden kaçmadı.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, toplantıyı şu sözlerle değerlendirdi: “Ülkemizin geleceğine dair fikir alış verişinde bulunduk. Önümüzde Türkiye için büyük önem taşıyan genel seçimler var. Biliyoruz ki bugünün sorunlarının tek çözümü İYİ Parti iktidarında. Bizler de bu nedenle İYİ Parti olarak çok iyi hazırlanıyoruz. Denizli’de de çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz” dedi.”