İYİ PARTİ ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

İYİ PARTİ ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. Yıl dönümü sebebiyle tam kadro Asri mezarlıktaki Denizli şehitliğine giden İyi Parti yönetimi ve vatandaşlar, şehitlerimizin mezarlarına karanfil bırakırken,…

18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. Yıl dönümü sebebiyle tam kadro Asri mezarlıktaki Denizli şehitliğine giden İyi Parti yönetimi ve vatandaşlar, şehitlerimizin mezarlarına karanfil bırakırken, Partili bir arkadaşın Kur’an okuması ile kutlandı. Ardından İyi Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı Bayramyeri meydanında Şehidlerimiz için Lokma Hayrı yaptı.

Asri Mezarlıktaki Şehitlikte düzenlenen törene İYİ Parti Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, Pamukkale İlçe Başkanı Av. Adem Süpçin, Merkezefendi İlçe Başkanı Dr. Şule Türkaslan, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldılar. Şehitlikte Şehit mezarlarına karanfil bırakan, Kur’an okuyan İyi Parti teşkilatı burada bulunan şahitlerimizin acılı aileleri ile de sohbet ederek, onların duygularına ortak oldular.

İyi Parti teşlikatı, şehitlerimize yaptığı ziyarette 12 Eylül öncesi şehit edilen Ülkücü Osman Kavcar’ı da unutmadılar. O’nun mezarına da ziyarette bulundular.

MERKEZEFENDİ LOKMA HAYRI YAPTI

Şehitlikteki törenin ardından Bayramyeri meydanında şehitlerimiz için Lokma Hayrı yapan İyi Parti Merkezefendi İlçe Yönetimi, halkımızın da bir nevi nabzını tuttu. İlçe Başkanı Dr. Şule Türkaslan, “18 Mart varoluşumuzun bir destanıdır. Bu yüzden Çanakkale zaferi övündüğümüz kadar, gençlerimize iyice belletilmesi gereken bir tarihi varoluştu. Şehitlerimize allah rahmet eylesin. Şükran ve minnetle anıyorum” dedi.