İYİ PARTİ BAKLAN’DA KONGREYİ YAPTI

İYİ PARTİ BAKLAN’DA KONGREYİ YAPTI

İyi Parti Baklan ilçesindeki kongresini yaptı. Tek aday olarak gidilen seçimlerde Başkan Nail Demirdöğer 164 üyeden, kongreye katılanlardan 75 üyenin oyunu alarak güven tazeledi.

Mart ayı sonuna kadar kongrelerini tamamlayacak olan Denizli İyi Parti teşkilatı, Baklan ilçesinde de kongresini tamamladı.Divan Başkanlığını Can Çapar'ın yaptığı kongrede; Başkan Nail Demirdöğer, tek liste halinde gidilen seçimlerde, 164 üyeden kongreye katılan üyelerin 75 tanesinin oyunu alarak, tekrar başkan seçildi.

Kongreye İyi Parti İl Başkanı Raziye Akışık, İl Başkan Yardımcısı Süleyman Kaynar, Baklan eski  belediye başkanı Ayhan Demirdöğer başta olmak üzere CHP Parti Okulu Eğitim Koordinatörü Necdet Bardan, CHP Baklan İlçe Başkanı Belma Ayçan,  Kıralan eski Belediye Başkanı  Muhammed Kılıçarslan,  CHP Çıtak temsilcsi Osman Ödemiş ve çok sayıda Baklanlı katıldı.

İKTİDAR OLACAĞIZ

Kongrede bir konuşma yapan Baklan ilçe Başkanı ve adayı Nail Demirdöğer, adım adam iktidara yürüdüklerini belirterek, “Siyaset gönül işidir. Belirlenen hedeflere gece gündüz demeden çalışarak varmadır. Başarmadır.

Biz de iki iddia üzerine ilçe başkanlığına aday olduk. Bunlardan bir tanesi 2023 genel seçimlerinde partimizi iktidara taşımaktır. Baklan’da partimizi birinci parti yapmak azmindeyiz. İkinci iddiamızda 2024 yerel seçimlerinde Baklan Belediye Başkanlığını Millet ittifakı olarak almaktır.

Bu iki iddiamızı gerçekleştirebilmek için çıktığımız bu kutlu yolda önce Allah’a, sonra da haksızlığa, hukuksuzluğa, liyakatsızlığa, kadrolaşmaya, yalana, yolsuzluğa, hayır diyen İyi Partiye güç veren, gönül veren siz dostlarımıza güveniyoruz. Allah yardımcımız olsun.  

2002 yılında “yoksuzluğu, yoksulluğu ve yasakları bitireceğiz” diye iktidara gelenler, 20 yıldır ülkemizi en büyük yolsuzluklara, yoksulluklara, ağzını açanın, Hak arayanın tutuklandığı yasaklara boğdular. Ne dedilerse hep tersini yaptılar. Bugün milleti çay, simite bile hasret bıraktılar. Milyonlarca Suriyeliyi ülkemize doldurup, bu milletin öz evlatlarını, aşından işinden ettiler. Çiftçiye, “ekilmedik bir avuç yer bırakmayın” deyip, gübreye üç katı, mazota 4 katı zam yaptılar. Süt yemine, besi yemine 10 günde bir zammı otomatiğe bağlayıp, besicinin sütüne kuruş kuruş, etine altı ayda bir zammı çok gördüler. Söyleyecek sözümüz çok ama zamanımız az. Sizler, dile getiremediklerimi benden iyi biliyorsunuz.

Daha düne kadar Millet ittifakına, partimize “Zillet” diye haykıranlar, bugün altılı masadan ayrılıp, bize katılın noktasına gelmişlerse, bu partimizin halkın teveccühüne nail olmasındandır. Ama korkunun ecele faydası yok. Kazanacağımızı biz ne kadar biliyorsak, onlar da biliyorlar.

Çıktığımız bu yolun sonu, Millet iktidarında genel başkanımız Meral Akşener’in başkanlığı ile sonuçlanacaktır inşallah. Buna yürekten inanıyorum.  Kongremize katılarak, bizi onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederim. Kongremiz ilçemize, milletimize hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.

Daha sonra yapılan seçimlerde, 164 üyeden 90 üyenin katılımı oldu. Bunlardan 75 tanesinin oyunu alan Nail Demirdöğer ve ekibi kongrede güven tazelediler.

Baklan İlçe Kongresinde Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

(Başkan) Nail Demirdöğer,

Fevzi Akşit, Hamza Erdoğan, Nevzat Karaçolak, Selver Karaman, Musa Selçuk, Ahmet Sansar, Mehmet Şahan, Aydın Karaaslan, İsmail Altunbaş, Hüsem Ataş, Hasan Baklan, Deniz Çil, Afer Bozkurt, Sultan Demirdöğer, Efrahim Küçük, Hanife Orhan, Memiş Bilgetekin, Fatih Çil, Gülay Orhan, Selahattin Sarıteke

İl delegeliklerine ise;

Nail Demirdöğer, Hamza Erdoğan, Mehmet Şahan, Mehmet Kutlu ve Ramazan Kaya Demirdöğer seçildiler.