İvana Sert İtiraf Etti

İvana Sert İtiraf Etti

Pazardan alışveriş yapıyorum, pazarlık yapmaya bayılıyorum!

İvana Sert’ten itiraf:
Pazardan alışveriş yapıyorum, pazarlık yapmaya bayılıyorum!

ivana

Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında Denizli’nin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Çamlık’a gelen ünlü moda tasarımcısı İvana Sert, Denizlilere moda trendleri hakkında bilgi verirken samimi itiraflarda bulundu. Ünlü moda ikonu, şık giyinmek için çok para harcamak gerekmediğinin altını çizerken pazardan da alışveriş yaptığını itiraf etti.

Denizli’nin sevilen alışveriş ve eğlence merkezi Forum Çamlık, Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında ünlü moda tasarımcısı İvana Sert’i ağırladı. Düzenlenen Kombin Yarışması’nda en başarılı üç kombini seçen İvana Sert, moda yazarı Ümit Temurçin ve blogger Seda Burhan ile keyifli bir söyleşiye de imza attı.

ivana-3

Denizlililerin moda zevkini öven İvana Sert, Denizlilerin çok şık olduğunun altını çizdi. Yeni sezon trendleri hakkında bilgi verdi ve bu trendleri yorumlarken Denizlilileri moda kurbanı olmamaları yolunda uyardı. Kendi şıklık sırları konusunda samimi itiraflarda bulunan İvana Sert Şöyle konuştu: “Kendi markam da olduğu için üretim maliyetlerini biliyorum. Bu sebeple alışverişe çok para ayırmam. Ayakkabı hariç hiçbir ürüne çok para harcamam. Pazardan da alışveriş yaparım, pazarcılarla pazarlık yapmaya bayılıyorum”.

Forum Çamlık’ın düzenlediği kombin yarışmasına gösterilen ilgiden dolayı son derece memnun olduğunu söyleyen İvana Sert, kombinleriyle tarzlarını sergileme cesareti gösteren tüm katılımcılara teşekkür etti ve yarışma finalistlerini açıkladı.

Yarışmanın üçüncüsü Merve Midik 500, ikincisi Zeynep Tarhan 1.000, birincisi Barış Yaranay ise 1.500 TL’lik hediye çeki kazandı.

Terlik almaya geldi, 1.500 TL’lik alışveriş çeki kazandı

ivana-222

Kombin yarışmasının birincisi olan genç üniversite öğrencisi Barış Yardanay, İvana Sert’in elinden hediye çekini alırken heyecanını gizleyemedi. Pamukkale Üniversitesi’nde otomotiv mühendisliği okuyan genç, terlik almak için Forum Çamlık’a geldiğini ve tesardüfen yarışmaya katılıp fotoğraf çektirdiğini söyledi.