İŞTE BAŞKAN VE İŞTE SOSYAL BELEDİYECİLİK (VİDEO HABER)

İŞTE BAŞKAN VE İŞTE SOSYAL BELEDİYECİLİK (VİDEO HABER)

Pamukkale belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kulvar Gazetesi'n den Hakan Altınsır'a konuştu.

İŞTE BAŞKAN VE İŞTE SOSYAL  BELEDİYECİLİK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin , Sosyal Belediyecilikte yaptığı icraatlarla Denizli’de hizmetlere damga vuruyor.  Bunun en son örneği ise ‘’Pamukkale Sosyal Market’’  günden  güne büyümeye ve daha fazla kişiye hizmet vermeye devam ediyor.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kulvar Gazetesi'nden Hakan Altınsır'a konuştu.

İki sene önce kurulan Market , Pamukkale Belediyesi sınırları içinde yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara  ücretsiz alışveriş imkanı sunuyor.

Bu konuda görüşlerini aldığımız Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu Market ile durumu zorda olan vatandaşlarımıza bir nebze de katkı sağlayabilmek amacıyla kurduğumuz bu market hem ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza katkı sağlamak, hem de bu hizmete katkı koymak isteyen hayırseverlerimize yardımcı olması dolayısıyla bir elçilik görevi görüyoruz.

Burada şahsa ait kartlar veriyoruz bu kartlar ile 1.000 puanlık alışveriş yapılabiliyor, bu 1.000 puan yaklaşık 250 Tl .’ye eş değer . Vatandaşlarımız burada bazı ihtiyaçlarını giderebiliyor. Yiyecek, okul malzemesi, kıyafet, ayakkabı ve bir çok ürünle vatandaşlarımıza hizmet veremeye çalışıyoruz.

Burada bulunan tüm malzemeler kullanılmamış , yeni malzemelerdir. Buraya hayırsevelerimiz maddi yardımda bulunabildiği gibi , bizim daha çok tercih ettiğimiz malzeme yardımı da yapabiliyorlar. Bu yaptıkları yardımları da vergilerinde düşebiliyor, masraf gösterebiliyorlar.

Benim ricam ilçe sınırları içinde olup , yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızı herkes buraya göndersin , bizi arasın biz gelelim, amacımız, zor şartlarda olan vatandaşlarımızın bir Çorba kaynatmasına vesile olmak, yeni bir elbise veya ayakkabı giymesine vesile olarak üşümesini engellemektir .