İsmail Yarımca işine bakıyor

İsmail Yarımca işine bakıyor

İlimizin duayen siyasetçilerinden eski Kale Belediye başkanı İsmail Yarımca, siyasetin hızlandığı şu günlerde yönünü işlerine çevirdi. Aldığı kamyonlar için kurban kestirdi

Yerel seçimler sebebiyle siyasetçilerimiz bütün güçleri ile seçimlere hazırlanırken, yılların deneyimli duayen siyasetçilerinden Kale eski belediye başkanı, geçmiş dönemlerde il genel meclisi üyeliği de yapan iş insanı İsmail Yarımca, siyasi gelişmeler ile yanına gelen, tekliflerde bulunan siyasetçilerimize ve siyasi partilerimizin teveccühüne rağmen, yüzünü siyaset yerine işlerine döndü. Aldığı iki kamyonu için geçtiğimiz günlerde kurban kesen İsmail Yarımca, siyasi olaylar ile ilgilenmiyor gibi.

Sosyal Medya hesabında, Kaleli bir siyasetçi tarafından paylaşılan siyasi yorumlar sebebiyle; “İsmail Yarımca geri mi dönüyor, aday mı oluyor?” gibi soruların muhatabı olan Yarımca, kamyonlar için kurban kestiği gün sosyal medya hesabından “Osman kardeşim namıma küçük kan akıtmıştı, Bizde Hayırlısıyla seferlere başlarken tekrar kan akıttık iş başı yaptırdık. RABBİM sağ salim çalışmayı ve helalinden nafakamızı temin etmeyi nasip etsin” yorumu yaparak, siyaseti ötelediğini ortaya koymuş oldu.