İŞLEMECİLİK ALTIN DEVİRİNİ YAŞAYACAK

İŞLEMECİLİK ALTIN DEVİRİNİ YAŞAYACAK

Buldan AK parti Belediye başkan A. adayı İskender Doğan, Meşhur Buldan el işlemelerinin Türkiye pazarlarında yer alacağını söyledi.

Buldan AK parti Belediye başkan Aday adayı İskender Doğan, Meşhur Buldan el işlemelerinin Türkiye pazarlarında yer alacağını söyledi.

İskender Doğan, El işlemeli buldan ürünleri, Buldan tarihi ile özdeştir. Özellikle kök boya ile boyanan şal, peştamal  ve masa örtüleri . İle Türkiye gündemine oturan işlemecilik, bizim dönemimizde altın devrini yaşayacak. El işlemecilik sanatı, el tezgahları, kök boyaları, nostaljik ürünler teşvik edilecek. Pazarlanması konusunda bizler elimizi taşın altına koyacağız. Makamımızda oturan değil, elinde Çanta ile Türkiye pazarlarını dolaşan bir başkanlık anlayışını hayata geçireceğiz” dedi..

TEKSTİL ÇALIŞTAYI YAPILACAK

Ak PARTİ Buldan belediye Bşk. A. adayı İskender Doğan ”Buldan da çok geniş katılımlı tekstil çalıştayı yapacağız.. Tekstil konusunda Ülkemizin sayılı akademisyenleri, Pamukkale üniversitemizin değerli öğretim üyeleri, Ve tekstilin duayenleri, Efsanelerini, Buldanlılar platform üyelerini Çalıştay da buluşturacağız. Onların değerli görüşlerini alacağız. İşlemecilik ve tekstil’ sektörüne yeniden yön vereceğiz. Buldan işlemeciliğin anavatanı olacaktır”dedi..