İLÇE İLÇE, KÖY KÖY MHP’YE OY İSTİYOR

İLÇE İLÇE, KÖY KÖY MHP’YE OY İSTİYOR

MHP Milletvekili aday adayı Salih Keskin, 21. Dönem milletvekili Ali Keskin ile birlikte genel seçimlerde partisini anlatarak, oy istemek için yollara düştü. Salih Keskin ilçelerde büyük ilgi görüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli milletvekili aday adayı Salih Keskin, beraberinde 21. Dönem milletvekili ağabeyi Ali Keskin ile birlikte Denizli’nin ilçelerini, köylerini tek tek dolaşarak partisinin vekil adaylarına oy istiyor.

Kale, Tavas, Serinhisar ve Acıpayam ilçelerinde geçtiğimiz günlerde MHP’ye ol isteyen Salih Keskin, hiçbir şeyin vatanın önüne geçemeyeceğini belirterek, “Mevzu bahis VATANSA gerisi TEFERRUATDIR” diyerek, başlayan ve MHP’ye oy isteyen Salih Keskin, “Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben anlayışıyla siyaset yapan Türk Milletinin ve Türk Devletinin emniyet sigortası Milliyetçi Hareket Partisine teveccüh gösteren halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. 

Tavas ve Kale ilçe merkezleri dahil olmak üzere, Pınarlık, Kızılcabölük, Vakıf, Karahisar, Çalıköy, Sofular, Ebecik, Altınova Mahallelerini MHP’nin genç Milletvekili Adayı Hüseyin Yüklet ile birlikte, geçmiş Dönem Milletvekili Ali Keskin ile birlikte ziyaret eden 28 Dönem Milletvekili Aday Adayı Salih Keskin, “Önce Türkiye, sonra partimiz düsturu içinde yollara çıktık. Halmızın partimize olan teveccühü oldukça büyük. Allah çıktığımız yolda bizi utandırmasın” dedi.