İl Başkanı Güngör, iftarda Bozkurtlularla, mahalle mitinginde Gökpınarlılarla buluştu

İl Başkanı Güngör, iftarda Bozkurtlularla, mahalle mitinginde Gökpınarlılarla buluştu

İl Başkanı Güngör, iftarda Bozkurtlularla, mahalle mitinginde Gökpınarlılarla buluştu

Denizli AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, yerel seçime kısa bir zaman kala ilçe teşkilatlarına destek vermeye devam ediyor. Bozkurt ilçesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan İl Başkanı Güngör, Gökpınar Mahallesi’nde de mahalle mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi, yerel seçimde destek istedi.


Denizli’de AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, yerel seçime kısa bir süre kala ilçeleri ziyaret ediyor. İlçe teşkilatlarının yerel seçim hazırlıklarını yerinde gören İl Başkanı Güngör, başkan adaylarına da destek veriyor.

Bozkurt ilçe meydanında vatandaşların büyük sevgisi ile karşılanan Güngör, ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftara katıldı. İl Başkanı Güngör, Cumhur ittifakı AK Parti Bozkurt İlçe Belediye Başkan Adayı Akif Bayar’a, Büyükşehir de de Osman Zolan’a destek istedi. Daha sonra Pamukkale ilçe teşkilatı tarafından Tekke - Gökpınar Mahallesi’nde mahalle mitingine katılan Güngör, ‘Tekkeköy mahallesi vatandaşlarımızla sevinç ve coşku dolu bir miting gerçekleştirdik. Gerçek belediyecilik aşkıyla durmadan yola devam ediyoruz. 1 Nisan sabahı da Allah’ın izniyle devam edeceğiz’ dedi. Aziz milletin vereceği karar üzerine başka bir karar tanımadıklarını belirten İl Başkanı Güngör ‘Denizli kararını çoktan verdi. Gittiğim ilçelerdeki yoğun kalabalık, milletimizin bize gösterdiği teveccüh inşallah sandığa da yansıyacak. Seçime kadar durmadan dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. Tüm teşkilat üyelerimizle birlikte sahadayız. İnşallah büyük farklarla kazanacağız. 20’de 20’ye kararlıyız. Durmayacağız, dinlenmeyeceğiz. Çünkü bizim ustamız genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Onun gösterdiği hedefe emin adımlarla aziz milletimizle birlikte ilerliyoruz. AK Parti belediyeciliği ile gerçek belediyecilik devam edecek. Milletimizin hizmetkârı olacak belediye başkanlarımız destan yazacak. Denizli hak ettiğini almaya devam edecek. Pamukkale’de Halil Pekdemir ile yola devam. Büyükşehir’de Osman Zolan ile yola devam. Kazanan Cumhur ittifakı olacak. Kazanan AK Parti, kazanan Denizli olacak’ dedi. Başkan Güngör, kendilerini büyük destekle karşılayan mahalle sakinlerini de teşekkür etti.