İl Başkanı Güngör, ‘Bu şarkı asla bitmeyecek’ 

İl Başkanı Güngör, ‘Bu şarkı asla bitmeyecek’ 

İl Başkanı Güngör, ‘Bu şarkı asla bitmeyecek’ 

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Yerel seçimin ardından Denizli’de ikinci parti olduklarını, her üç ayda bir düzenleyecekleri basın toplantı ile kentte yaşananları masaya yatıracaklarını anlatan Gürgör, ‘Bu şarkı asla bitmeyecek’ dedi.


Denizli’de AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla yerel seçimin üstünden geçen üç aylık süreyi değerlendirdi. Büyükşehir belediyesinin billboardlar üzerinden yalan yanlış söylemlerle üç aydan bu yana büyük bir tiyatro oyunu sergilediğine dikkat çeken İl Başkanı Güngör, ‘22 yıldır AK Parti iktidardadır ve 20 yıldır da yerel anlamda Denizli’yi yönetmektedir. 3.5 yıldır genel başkanımızın yanında yol almaya devam ediyoruz. Bu sonucun ortaya çıkmasından dolayı çok üzgünüm. Ancak bu sonuçtan ümitsizlik doğacak tarzında değiliz. Milletimiz bize mesaj vermiştir. Makam ve mevki peşinde değil, Denizli için koşan bir teşkilatız. Yarışa çıktık ve millet böyle bir karar verdi. Milletin sözü üzerine de söz söylemeyiz. Sandıktan çıkan sonuç başımızın üzerinedir. Muhalefet bunun aksini yapmıştır ve geçmişte halkımıza "bidon kafalı" demiştir. Muhalefet görevimizi de en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Bu siyasi rekabet sonsuza kadar devam edecek. Bu iyinin kötülerle, güzelin çirkinlerle yarışıdır. 31 Mart’tan sonra baktığımızda borç miktarlarını tabelalar asarak, belediyeyi tabela belediyesi haline getirmişlerdir. Vaatlerini yapamayarak borçlardan dolayı yapamadıklarını söylüyorlar. Bunu tiyatro edasıyla izliyoruz. Genel başkanımız devraldığında bu kadar borç vardı ve borçtan yapamadık diye söz duymamışsınızdır. Bahanelerle beş yılı geçirecekseniz, biz de beş yıl boyunca preslemeye devam edeceğiz’ dedi.

Yoğun katılım
Parti binasında düzenlenen basın toplantısına AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, Merkezefendi ilçe Başkanı Fatih Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Büyükşehir Belediyesinin aldığı alkollü satışıyla ilgili karardan, seçim vaatlerinden olan emeklilere yardım ve doğum yapan annelere yapılacak yardımlarla ilgili birçok konuda açıklama yapan İl Başkanı Güngör, ‘Büyükşehir belediyesinin asıl yapması gereken işler bellidir. Genel başkanımız belediye başkanı olduğunda vatandaşlarımız, çeşmelerden haftanın birkaç günü su akmasını ve sokaklardaki çöp dağlarının sona ermesini istemişlerdi. Denizli’mizde de 2004 yılında Zeybekci başkanımızla yola çıktık ve AK Parti belediyeciliğinde nasıl hizmet üretildiğini halkımızın gördüğünü düşünüyorum. Zeybekci başkandan sonra Zolan başkanla imrenilen bir kent haline geldik’ dedi.

 

Vaatlerini tutmadı
Emeklilere ve doğum yapan annelere verilecek desteklerle ilgili olarak seçim vaatleriyle yardım yapılması için açıklanan şartların birbirini tutmadığını anlatan İl Başkanı Güngör, ‘Emeklilerle ilgili çalışma yaptılar. Denizli’de 287 bin kişi emekli. 287 bin kişiye hitap ederek vaat veriyorsunuz. Seçildikten sonra izah etseydiniz, yalan söylediğiniz idrak edilecekti. Mayıs ile ilgili almış olduğu kararı okumak istiyorum. Vaat ederken 287 bine ikramiye verileceği söylendi. Bu şartlara uyan 287 bin emekliden kaç kişi yararlanabiliyor, bunu merak ediyorum. Aradaki makasın açıklığını izah etmelerini istiyoruz. Herkese eşit davranmanız gerekiyor. Herkes gibi ben de bu kriterlere uyan kaç kişi olduğunu merak ediyorum. Yeni doğan bebeklere nakdi yardım yapılacağını söylediler. Biz herkes olarak algıladık. Farklı algılarla bu işi yaparsak, bu vaatlerin doğru olmadığını halk tarafından algılanacaktır. Bize vatandaşımız beş yıllık bir vize vermiştir. Bu şarkı burada asla bitmeyecektir. Halkımız bir es verdi. Cumhurbaşkanımızla birlikte halkımıza hizmetkar olmaya devam edeceğiz.’ Dedi. 

 

Alkol tartışması
CHP’nin ilk icraatının seçim vaatlerinde olmamasına rağmen belediye tesislerinde alkolü serbest bırakmak olduğuna dikkat çeken Güngör, ‘Seçimi kazandıktan kısa süre sonra yaptıkları ilk iş alkolle ilgili karar vermek oldu. Bu karar halkımızı rahatsız etmiştir. Söylemeye çalıştığımız yasak getirmek değildir. İnsanların yediklerine, içtiklerine karışmıyoruz. Ancak burada söylemeye çalıştığımız, kamu olarak zararlı alışkanlıklara teşvik olduğunu düşünüyoruz. Vatandaşı, anneleri, aileleri dinleyin ve bu karardan vazgeçin diyoruz. Alkolü istemeyenlerin insan hakkı yok mu? İsteyene hak var da diğerlerine yok mu? Denizli’nin daha önce böyle bir talebi yoktu. Vatandaşlarımız çok rahatsız. Mahkemeye gideceklerini söylediler. Vatandaşımız gitmeden bu karardan dönmelerini temenni ediyoruz. Alkol bizlere çocukluğumuzdan bu yana kötülüklerin anası olarak öğretilmiştir. Bunu kamu eliyle yapmak büyük hatadır.’ Dedi.

Başaramayacaklar
CHP’li belediyelerin AK Partili belediye başkanları tarafından yapılan ve halkın kullanımına sunulan parkları, bahçeleri koruyup gözetemeyeceklerini ileri süren Güngör, ‘Parkların ve bahçelerin bakımını dahi yapamayacak gibi duruyorlar. 60 aylık vizenin 3 ayı bitti, 57 ay kaldı. Seçim öncesi söylenenleri ve yapılanları vatandaşlarımız zihnine yazmıştır. Milletimizle bağımızı koparmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. İl ve ilçe danışma kurulu toplantıları düzenleyeceğiz. Halkımızla birlikte olmaya devam edeceğiz. CHP’li belediyelerin hatalarını yanlışlarını sürekli dile getireceğiz. Yapılacak iyi şeklere destek vereceğiz. Halkımıza Denizli’mize faydası olmayan şeylerin karşısında duracağız. Bu şarkı asla bitmeyecek’ dedi.