İğneden ipliğe her şey bu fuarda olacak

İğneden ipliğe her şey bu fuarda olacak

Denizli’de 3. PİKTECH 2022 İplik, Kumaş, Tekstil Aksesuarları ve Tekstil Teknolojileri Fuarı açılıyor. 10 – 13 Kasım tarihleri arasında EGS Park Fuar Alanında açılacak fuarda 50 firma stant açacak.

Denizli’de 3. PİKTECH 2022 İplik, Kumaş, Tekstil Aksesuarları ve Tekstil Teknolojileri Fuarı 10-13 Kasım tarihleri arasında EGS Park Fuar alanında kapılarını ziyaretçilerine açacak. Teknik iplikler, iplik teknolojileri, kumaş, kumaş baskı teknolojileri, kumaş üretim teknolojileri, tekstil aksesuarlarının tanıtımının yapılacağı 3. PİKTECH 2022 İplik, Kumaş, Tekstil Aksesuarları ve Tekstil Teknolojileri Fuarı 10 Kasım Perşembe günü saat 11.30’da düzenlenecek törenle açılacak. Fuar 13 Kasım Pazar aksamına kadar gezilebilecek. Termin Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Gençay, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda tekstil söktürendeki tüm yenilikleri fuar çatısı altında tanıtacaklarını söyledi. Yönetim Kurulu Başkanı Gençay, “Denizli tekstili 183 ülkeye ihraç ediyor. Türkiye tekstil ihracatında önemli payı olan Denizli’nin tekstil fuarında öncü bir fuar merkezi olmasını ümit ediyorum” dedi.

Teşekkür etti

Denizli’de fuarın düzenlenmesinde destek veren kurumu ve kuruluşlara da teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Gençay, “Fuarın düzenlenmesinde desteklerini ve katkılarını esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu’na, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu’na, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’ya, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şefik’e, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Uslu’ya, ÖRSAD yönetimine, sponsorlarımıza ve katılımcılarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha güçlü, daha büyük fuarlara ulaşacağımızdan eminim” dedi. Termin Fuarcılık olarak ‘Doğru Şehir, Doğru Proje sloganıyla Denizli’de 3. Kez fuar açacaklarına dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı Gençay, “Bu yıl 3. Kez açılışını yapacağımızı fuarımızı geçen yıl pandeminin gölgesinde, bu yılda savaş unsurlarına rağmen 50 firmamız ile birlikte sektör temsilcilerinin buluşma noktası haline getireceğiz. Yurt içi ve yurt dışı fuarlarımızı önemsiyoruz. Doğru şehir, doğru proje sloganıyla bu yıl 3. Kez Denizli’deyiz. Sektörün öncüsü kalitesiyle ün yapmış, firmalarımız fuar süresi boyunca bilgilendirme ve stantlarında tanıtımlar yapacak. Tüm sektör paydaşlarımızı fuarımızı görmeye, gezmeye davet ediyoruz” dedi.