İftar bereketi İlbade’de 

İftar bereketi İlbade’de 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası İlbade Mahallesi’nde kuruldu

Binlerce vatandaş Büyükşehir’in gönül sofrasında buluştu


Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası İlbade Mahallesi’nde kuruldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan binlerce vatandaşla gönül sofrasında bir araya geldi, beraber dua edip orucunu açtı.


Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar programı İlbade Mahallesi’nde kuruldu. İlbade Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen iftar programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı. Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan mahalle sakinlerinin ramazanlarını tek tek tebrik etmesinin ardından vatandaşlarla aynı sofrada dua edip orucunu açtı. Başkan Zolan, iftar sonrası yaptığı konuşmaya tüm vatandaşların ramazanını tebrik ederek başladı. Ramazan ayının sonuna yaklaştıklarını belirterek, önce Kadir Gecesi’ne sonrasında ise bayrama hep beraber kavuşmayı dileyen Başkan Zolan, “Hamdolsun Denizli’mizde her geçen gün güzellikler artarak devam ediyor. İlbade Mahallemiz parmakla gösterilir, örnek bir mahalle haline geldi ” dedi. Başkan Osman Zolan, geçmişte bölgede kendilerinden istenen doğalgaz, altyapı ve üstyapı gibi çalışmaları tek tek anlatarak, vatandaşların verdiği destekle birçok güzelliğe hep beraber kavuştuklarını belirtti. Birçok güzelliği birlikte başardıklarını anlatan Başkan Zolan, “Denizli’miz nereden nereye geldi. Girişleri, çıkışları, köprülü kavşakları, parkları, altyapısı, üstyapısı, spor alanlarıyla birçok güzellikleri yaparak yolumuza devam ediyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu. 


Hatay’da da gönül sofrası kuruluyor


Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından hemen bölgeye gittiklerini anlatan Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Denizli’de yaptığı çalışmalarını bugün aynı şekilde Hatay İskenderun’da da gerçekleştirdiklerini anlattı. Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü; “Hatay’da her gün ramazan sonuna dek 10 bin kişiye iftar ve sahur veriyoruz. Eğer orada hizmetlerimizi, iftar ve sahur sofraları kurmamış olsaydık, burada böyle iftar yapmamız içimize sinmezdi. Çünkü biz hepimiz kardeşiz. Eğer tek millet diyorsak, tek vatan diyorsak, tek bayrak diyorsak aynı devlet içinde hür ve bağımsız yaşayacağız diyorsak bayrağımızın altında bir ve beraber olacağız diyorsak birbirimizin imdadına koşmamız gerekiyor. İhtiyacı olanın ihtiyacını karşılamamız gerekiyor. Bugüne kadar yapmış olduğunuz gayret ve desteklerden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.