“İÇİMİZİ ACITAN BİR YIL OLDU”

“İÇİMİZİ ACITAN BİR YIL OLDU”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grupbaşkanvekili Av. Yusuf Garip, büyük acıların yaşandığı 2016 yılının geride kaldığını belirterek, 2017 yılının umut, barış…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grupbaşkanvekili Av. Yusuf Garip, büyük acıların yaşandığı 2016 yılının geride kaldığını belirterek, 2017 yılının umut, barış ve sevgi yılı olmasını diledi.

Yeni yıl nedeniyle mesajı yayınlayan MHP’li Garip, “2016 yılında ülkemizde ve dünyada yaşanan olumsuzluklar, terör olayları, savaşlar, demokrasiye karşı yapılan müdahale içimizi acıtmıştır. Terörün ve savaşın yaşam hakkını yok ettiği şehitlerimizi,  saygıyla anarken, gazilerimize acil şifalar dileklerimi tekrarlıyorum. Dileğim, yeni yılın barışa, kardeşliğe, refaha ve dargınlıkların bitirilmesine vesile olması; taze başlangıçlar eşliğinde ve sıcacık duygular altında herkesin bir arada bulunmasını sağlamasıdır. İnancım odur ki, Türk milleti kendisine yönelen musibetlerden eninde sonunda kurtulacak, tehdit ve tehlikeleri kudretiyle etkisiz kılacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, 2017’nin; küslüklerin azaldığı, kavgaların uzlaşmayla sonuçlandığı, üzerimizde hesap yapanların hüsrana uğradığı, mutluluk, bereket ve sevinç dalgasının her vatandaşımızın hanesine yerleştiği bir yıl olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.