Hüseyin ERİKLER ‘ den 10 Kasım Açıklaması

Hüseyin ERİKLER ‘ den 10 Kasım Açıklaması

AYSİAD (Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği ) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ERİKLER, 10 Kasım Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79. Yıldönümüyle ilgili Basın açıklaması.

AYSİAD  (Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği ) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ERİKLER, 10 Kasım Atatürk’ün ebediyete  intikalinin 79. Yıldönümüyle ilgili Basın açıklaması yaptı :

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milleti'nin bağımsızlığı ve gelişmesi için kendini milletine adayan, tüm dünyanın kabul ettiği üstün bir dehaya sahip büyük bir devlet adamıdır.

Atatürk'ün aziz hatırasına ve O'nun mirasına sahip çıkmak her bireyin en önemli görevidir. Ulu Önder "Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir" demiştir. İşte bu nedenle Atatürk'ün fikirlerini ve düşüncelerini iyi anlamalı, Cumhuriyetimizi daha ileri seviyelere taşımak, daha ilerlemek ve kalkınmak için çaba göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışın 79. yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.