Hurşit Türkay Güzelköylüler’le Buluştu

Hurşit Türkay Güzelköylüler’le Buluştu

Hurşit Türkay & Grup S.İ.S; 19  Mayıs kutlamaları kapsamında Güzelköy’de Anadolu Folk Rock konseri verdi. Mehmet Tunç İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen konsere Güzelköylüler yoğun ilgi gösterdi.

Denizli’nin sevilen sanatçısı Hurşit Türkay ve Grup S.İ.S 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Güzelköylüler’le buluştu. Mehmet Tunç İlk ve Ortaokulu’nun düzenlediği programda, back vokalisti Hanife Toktaş ile birlikte sevilen Anadolu Folk Rock parçalarını seslendiren Hurşit Türkay, izleyicileri coşturdu. Konserde Hurşit Türkay’a bağlamada Mehmet Dağal, ritim perküsyonda ise Uğur Baran Toker eşlik etti.

Mehmet Tunç İlk ve Ortaokulu’nun düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’a Anma Gençlik ve Spor Bayramı programı; öğrencilerin bando eşliğinde Güzelköy’de yaptıkları kontejle başladı. Günün anlamına uygun konuşmaların ardından öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte hazırlandıkları halk oyunları gösterileri sergilendi.

Programda son olarak Hurşit Türkay & Grup S.İ.S sahne aldı. Konserde Güzelköylüler, Hurşit Türkay’ın söylediği birbirinden güzel parçalarla eğlenerek 19 Mayıs coşkusunu yaşadılar. Hurşit Türkay, Anadolu Folk Rock konserinde; popüler parçaların yanı sıra yerel kültürden esintiler taşıyan kendi parçalarını da seslendirdi.