Honaz Kitap Kafe’den büyük başarı

Honaz Kitap Kafe’den büyük başarı

Honaz Kitap Kafe’den büyük başarı

(İHA) - Honaz Belediye tarafından hayata geçirilen projelerden biri olan Kitap Kafe’de, derslerine ek olarak eğitim alanlardan 8 öğrencinin bursluluk sınavını yüksek puanlarla kazandığını kaydedildi.

Honaz Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerden biri olan Kitap Kafe’nin başarısı ilçe halkı tarafından büyük beğeni topluyor. Kitap Kafe’de derslerine ek olarak eğitim alan ve iyi şartlarda ders çalışma imkanı bulan öğrencilerin başarısı göz doldurdu. 2024 yılı bursluluk sınavına giren öğrencilerden 8 tanesinin sınavı kazandığı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Honaz Belediyesi Kitap Kafe’de emek veren öğrencilerimiz bursluluk sınavını kazanması bizi gururlandırdı. 2024 Bursluluk Sınavına giren 23 öğrencimizden 8’i sınavı kazanmış ve 1 kişi taban puanına çok yaklaşmıştır. Kazanan öğrencilerimizi kutluyorum. Bu projemizin ne kadar yerinde ve kaliteli olduğunu ortaya koyan bu projeden dolayı büyük mutluluk yaşıyoruz. Bundan sonra da eğitime vereceğimiz destek artarak devam edecek. Yeter ki Honaz’ımızda öğrencilerimiz daha kaliteli eğitim alsınlar ve daha güzel yerlerde bulunsunlar’’ dedi.