Hizmet İş gönül sofrasını depremzedeler için kurdu

Hizmet İş gönül sofrasını depremzedeler için kurdu

DSİ Sosyal tesislerinde kalan depremzedeler için kurulan Hizmet İş Gönül Sofrasında şube başkanı Sezai Söylemezle birlikte yönetim kurulu, komite başkanları ve üyeler iftar yaptı.

Denizli’de Hizmet İş Sendikası tarafından her yıl geleneksel olarak verilen iftar yemeği bu yılda verildi. Sendikanın gönül sofrası ismini verdiği iftar yemeği bu yıl DSİ sosyal tesislerinde kalan depremzedeler için kuruldu. İftar yemeğine HAK-İŞ Denizli İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ile Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Oğuz, yönetim kurulu üyeleri, komite başkanları, sendika temsilcileri ve aileleri de katıldı. HAK-İŞ Denizli İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez tarafından iftara katılan davetliler kapıda karşılandı. İftar yemeğinde DESKİ Genel Müdürlüğü'nde görevli iken emekliye ayrılan sendika temsilcileri Niyazi Taşbaş ve Yüksel Altıntaş’a da plaket ve çeşitli hediyeleri verildi.

Sendika olarak deprem bölgesine de büyük miktarlarda yardım malzemesi gönderdiklerini hatırlatan HAK-İŞ Denizli İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, “Mübarek Ramazan Ayının son haftasına yaklaştık. Hizmet İş Denizli şubesi olarak yönetim kurulumuz, komite başkanlarımız, Denizli Büyükşehir, DESKİ; Pamukkale Belediyesi sendika temsilcilerimizle birlikte, Devlet Su İşleri (DSİ) misafirhanesinde kalan depremzede kardeşlerimizle ve ailelerimizle birlikte Ramazan Ayının paylaşım,  kardeşlik kültürümüzü yaşatma anlamında onlarla birlikte iftar yaptık. Rabbim yaklaşmakta olan Ramazan bayramımızı Kadir Gecemizi mübarek eylesin. Kardeşliğimizi, birliğimizi daim eylesin. Şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun” dedi.