HER ZAMAN EMEKÇİNİN YANINDAYIZ

HER ZAMAN EMEKÇİNİN YANINDAYIZ

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yaptığı açıklamada parti olarak her zaman işçi ve emekçilerin yanında olduklarını belirtti.

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, işçi ve emekçilerin alım gücünün yüksek enflasyon ve tek adam rejiminin beceriksizliği yüzünden her geçen gün azaldığını öne sürerek işçi ve emekçilerle açlığa, sömürüye ve güvencesizliğe karşı aydınlık Türkiye'yi inşa edeceklerini belirtti.

1 Mayıs'ta CHP Denizli Örgütü olarak alanlarda olacaklarını aktaran Çavuşoğlu, "Tek adam rejimi, bunca yoksullaşmaya karşı hiç kimsenin ama en çok da işçilerin sesi çıkmasını istemiyor. Biz, CHP olarak her zaman işçimizin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle başta kanlı 1 Mayıs'ta, emek mücadelesinde ve iş cinayetlerinde hayatını kaybeden işçileri saygıyla anıyor ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde tüm işçi ve emekçilerin eşit, özgür ve insanca yaşayabileceği aydınlık bir Türkiye diliyorum" dedi.

Çavuşoğlu açıklamasında, “1 Mayıs vesilesiyle bir kez daha söylüyoruz: İşçiler, emekçiler geleceğimizdir, umudumuzdur. İşçilerin maruz kaldığı hak gasplarına, hayatlarına mal olan koşullara karşı ses yükseltmek, geleceğimize sahip çıkmak demektir. Sendikal ve Sosyal güvenlik haklarının eksizsiz güvence altına alındığı Aklın ve Bilimin öncülüğünden insan onuruna yakışır bir iş ve yaşam istiyoruz. Gelin hep birlikte hayatlarımıza kast eden, yaşamlarımızı çalanlara karşı emeğin sesini yükseltelim, haklarımızı alalım, yaşanabilir bir düzen için beraber, yan yana mücadele edelim! Yaşasın 1 Mayıs!” ifadelerini kullandı.

Çavuşoğlu, tüm vatandaşları 1 Mayıs günü saat 11.30’da CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı önünde buluşmaya davet etti.