“Her alanda marka şehir algısını daha da geliştireceğiz”

“Her alanda marka şehir algısını daha da geliştireceğiz”

AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer, Denizli'nin ekonomik gelişimine daha fazla katkı sağlamak için Denizli sanayisinin sesi olacağını söyledi.

AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer'in, Denizli'nin ekonomik kalkınması için sanayi alanında geliştireceği projeler, Denizli'nin geleceği için umut verici görünüyor.  Başer, yaptığı açıklamada Denizli'nin sahip olduğu zengin coğrafyası, tarihi ve kültürel değerleri ile birlikte sanayi alanında da çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek için çalışacaklarını ifade eden Başer, "Denizli sanayisi, ülkemizin ekonomisine çok önemli bir katkı sağlıyor. Bizler, Denizli'nin sanayi potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sanayicilerimizin her zaman yanlarında olarak herhangi bir sorun yaşamamaları adına çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Güzeller güzeli Denizli'mizin sanayi sektörü başta olmak üzere her alanda marka şehir algısını daha da geliştirmek için projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.

Başer, Denizli'nin özellikle tekstil, makine, kablo, tarım, turizm, inşaat ve madencilik sektörlerinde çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, bu sektörlerin daha da gelişmesinin Denizli ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayacağını vurguladı. Başer, ayrıca Denizli'nin sahip olduğu termal turizm ve sağlık turizmi potansiyelini de değerlendirmek için çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.