Heimtextil fuarına katılan Başkan Güngör; ‘’Denizli’mizin yanındayız’’

Heimtextil fuarına katılan Başkan Güngör; ‘’Denizli’mizin yanındayız’’

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen tekstil fuarına Denizli’den giden firmaları yalnız bırakmadı.

İl Başkanı Güngör, Heimtextil Fuarı’na katılan Denizli firmalarını ziyaret ederek başarılar diledi ve bu tarz fuarların öneminden bahsetti. 4 gün süren fuar boyunca yerli ürünlerini sergileyen Denizlili firmaların standlarını ziyaret ederek üreticilerle bir araya gelen Güngör; ‘’Dünya’nın neresinde olursa olsun bu tarz etkinlikler ülkemizin ve üreticilerimizin ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Denizli’mizde üretilen ürünlerin tüm dünyaya ihraç edilmesi konusunda vatandaşlarımızın yaşadığı sürece ortak oluyoruz. Ürünlerin en kısa sürede alıcılara ulaşması ülkemiz ve Denizli’miz için önemli bir durumdur. Denizlili üreticilerimizden bu tarz etkinliklere çok fazla katılım oluyor. Bugünde rekor bir katılım ile ülkemizi temsil ediyor ve şehrimizin ürünlerini tüm dünyaya sunuyoruz. Bu tarz etkinliklere katılan sanayicilerimizi yalnız bırakmadık, bırakmıyoruz, bırakmayacağız. Geçmişten bugüne artan üretim ve ürün çeşitliliği konusunda artış gösteren Denizli firmalarımız, tüm dünyaya şehrimizin ve ülkemizin üretim konusunda ki gelişimini göstermektedir.’’ Dedi.

Üreticilerimizin yurt içi ve yurt dışı etkinliklerde her zaman yanındayız

Fuar boyunca yerli firmaları ziyaret eden Güngör; ‘’Ülkemizde ve dünyada yapılan bu tarz fuarlara katılan firmalarımıza olan desteğimizi her zaman sürdürüyoruz. İhtiyaçlara cevap verme konusunda da elimizden geldiğince yanlarında oluyoruz. İlke haline getirdiğimiz ‘’inovasyon, üretim ve pazarlama’’ anlayışıyla birlikte üreticilerimizin yenilikçi fikirlerine desteklerimizi esirgemiyoruz. Ülkemizin  ve şehrimizin tekstil alanında olan iddiasını tüm dünyaya gösteriyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

Katılım her yıl artıyor

Katılımın her yıl arttığını belirten Güngör; ‘’Üreticilerimiz bu tarz etkinliklere katılım oranını her geçen yıl arttırıyor. Bu yıl 32 firma ile fuara katılım sağladık. Bundan sonra ki senelerde de bu katılımın artacağına inanıyoruz. Ülkemizin her alanda artan üretim miktarını burada bir kez daha görmüş olduk. Allah yolumuzu açık eylesin, engel olmaya çalışanlara fırsat vermesin.’’ Dedi.

Bu ve sonraki organizasyonlarda da yanınızdayız

Başkan Güngör, ‘’Buraya gelerek ülkemizi ve şehrimizin üretimi olan ürünleri sergileyen firmalarımıza bundan sonra ki organizasyonlarda da başarılar dilerim. Ülkemizi ve şehrimizi her alanda temsil eden üreticilerimize ve çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra yapılacak olan organizasyonlarda da yanınızdayız. Tekstil alanında da daha gelişmiş bir Türkiye için adım adım ilerliyoruz.’’ Diye konuştu.