HAYIRSEVERLERİN YARDIMINI BEKLİYOR

HAYIRSEVERLERİN YARDIMINI BEKLİYOR

Şeker hastalığı yüzünden iki ayağı da kesilen, aynı zamanda Dializ hastası olan Seyit Ahmet Yiğittekin, kişisel ihtiyaçlarını bile gideremediği için, Protez Bacak takılması için Denizlili hayırseverlerin…

Şeker hastalığı yüzünden iki ayağı da kesilen, aynı zamanda Dializ hastası olan Seyit Ahmet  Yiğittekin, kişisel ihtiyaçlarını bile gideremediği için, Protez Bacak takılması için Denizlili hayırseverlerin yardımını bekliyor.

Yıllarca Lojistik Nakliyat taşımacılık sektöründe çalıştıktan sonra emekli olan 1962 Çankırı Orta doğumlu  Seyit Ahmet Yiğittekin, ilerleyen yaşı sonrasında şeker hastalığına ve böbrek yetmezliği hastalıklarına yakalanarak Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldıktan sonra, iki ayağı da dizinden kesilmek zorunda kalmış.

Ayaklarının kesilmesinden sonra ailesi tarafından terkedilen Seyit Ahmet Yiğithan, şimdilerde Adalet Mahallesinde bir apart dairesinde tek başına ve komşularının yardımı ile yaşamını sürdürüyor. Kendi kişisel ihtiyaçlarını bile yapamayan Yiğittekin, tuvalet ihtiyacını bile komşularının ve hayırseverlerin yardımları ile yapabiliyor.

Aynı zamanda Dialız hastası olan Seyit Ahmet Yiğittekin, haftada bir Dialize girmek zorunda kaldığını belirterek, “Ayaklarım kesildikten sonra tek başıma kaldım. Ama hiçbir işimi kendim yapamıyorum. Tuvalet, banyo ihtiyaçlarımı bile hayırsever komşularımın yardımı ile yapıyorum. Karnımı ise onların getirdiği yemeklerle doyuruyorum.  Bana protez bacak takılması için komşularım araştırma yaptılar. Ama 10 bin liradan başlıyormuş. Buna gücüm yetmiyor. Hayırseverlerden yardım bekliyorum. Eğer protez bacaklarım olursa özel işlerimi kendim yapabilirim. Kimseye muhtaç olmadan hayatımı devam ettirebilirim. Böyle olunca insanlara yük olduğumu sanarak üzülüyorum. Ne zamana kadar bana yardımcı olacaklar ki? Herkesin kendi derdi var. Artık Protes bacak takılırsa utanmadan, sıkılmadan, komşularıma yük olmadan Tuvalet, banyo ve mutfak ihtiyaçlarımı kendim görebilirim.” dedi

Hayırsever Denizli halkı; yardımlarını bekleyen Seyit Ahmet Yiğittekin’e yardımcı olabilmek için;

0 553 074 35 87 ve 506 680 44 44 numaralı telefonlardan ulaşılabilirler.