Hastalya Otomotiv Denizli’den yıldızlar geçidi

Hastalya Otomotiv Denizli’den yıldızlar geçidi

Mercedes-Benz’in Türkiye’deki öncü temsilcilerinden Hastalya Otomotiv, Mercedes-AMG’nin son teknolojiyle donatılmış araçlarına ev sahipliği yapıyor.

Hastalya Denizli’nin uzman satış danışmanları müşterilerin isteklerini en ince ayrıntısına kadar analiz ederek onlara özel kişiselleştirme hizmetleri sunuyor. Müşteriler, araçların iç ve dış renk kombinasyonlarından, özel donanımlarına kadar birçok detayı seçerek, tam anlamıyla istedikleri araca sahip olabiliyorlar.

Hastalya Otomotiv Denizli Genel Müdürü Naz Asena Tüzün, yaptığı açıklamada; “Mercedes-AMG’nin güç, hız ve lüksle harmanladığı bu rüya araçları müşterilerimizle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Satışını gerçekleştirdiğimiz, Denizli Showroom’umuzda teslimat gününü bekleyen her bir model, Mercedes-Benz’in mükemmeliyet anlayışını ve yüksek performansına olan bağlılığını yansıtıyor. Bu araçlar, sadece bir ulaşım aracı olmanın ötesinde, bir yaşam tarzını temsil ediyor. Hastalya Otomotiv olarak, bizler Mercedes-Benz’in bu eşsiz deneyimini sizlere sunmayı kendimize misyon edindik” dedi.

“Otomobil bir yaşam tarzıdır”
“Bir otomobilin sadece bir ulaşım aracı olmadığını, aynı zamanda bir yaşam tarzını, bir tutkuyu temsil ettiğine inanıyoruz” diyen Genel Müdür Naz Asena Tüzün, şöyle konuştu:
“Bu anlayışla, sizlere sadece bir otomobil değil, aynı zamanda bir deneyim sunmayı hedefliyoruz. Ayrıca, satış sonrası hizmetlerimizle de müşterilerimizin araçlarını uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabilmelerini sağlıyoruz. Hastalya Otomotiv olarak, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyor ve müşterilerimize benzersiz bir deneyim yaşatmak için çalışıyoruz”