HALUK MÜFTÜLER SÜNNET OLDU

HALUK MÜFTÜLER SÜNNET OLDU

İlimiz eski milletvekillerinden Merhum Haluk Müftüler’in torunu Faik ve Pınar Müftüler’in oğlu Haluk Müftüler, Kayalar Düğün Salonunda düzenlenen görkemli bir törenle sünnet oldu. Müftüler’in…

İlimiz eski milletvekillerinden Merhum Haluk Müftüler’in torunu Faik ve Pınar Müftüler’in oğlu Haluk Müftüler, Kayalar Düğün Salonunda düzenlenen görkemli bir törenle sünnet oldu. Müftüler’in sünnet merasimine eski bakanlarımızdan Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, milletvekili Cahit Özkan’da katıldı.

İlimizin tanınmış ve sevilen simalarından eski milletvekillerinden Merhum Haluk Müftüler’in ismini taşıyan torunu Haluk Müftüler, geçtiğimiz hafta sonunda Kayalar Düğün salonunda düzenlenen görkemli bir törenle sünnet oldu. Pınar-Faik Müftüler’in oğlu olan küçük Haluk, ddesinin siyasi hayatında büyük önemi olan Kırat’a da binerek tur attı.

Sünnet törenine eski bakanlarımızdan Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, milletvekili Cahit Özkan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu başta olmak üzere siyaset ve iş dünyasının seçkin insanları katıldı.