HALUK LEVENT’E DESTEK BÜYÜYOR

HALUK LEVENT’E DESTEK BÜYÜYOR

Kahramanmaraş merkezli deprem ile birlikte yardım konusunda harekete geçen Haluk Levent ve AHBAP platformunu MHP’nin eleştirmesi üzerine Türk Milleti Levent’e büyük destek verdi.

Kahramanmaraş depreminin ardından AHBAP Derneği'yle birlikte AFAD koordinesinde büyük yardımlar yapan Haluk Levent, sosyal medyada çıkan iddiaların ardından açıklamalar yaptı. Ünlü oyuncu ve sanatçılarla birlikte çekilen videoyu paylaşan Levent, deprem bölgesi için 850 milyon TL'lik bütçe ayırdıklarını belirterek yeni projelerini duyurdu. Levent "Çalışmaların tamamını raporlayıp sosyal medyadan, faturalarla birlikte yayınlayacağız. Zaten bunu yapıyorduk yapmaya devam edeceğiz" dedi.

MHP'li Birol Gür'ün "Lütfen yardımlarınızı AFAD üzerinden yapınız. AHBAP çavuş ilişkileriyle UĞUR’suz ellere yapılan yardımların ne kadarı depremzedelere ulaşıyor endişelerimiz var" açıklamasını yapmıştı. AHBAP kurucusu ve başkanı Haluk Levent son günlerde çalışmalarına destek olan ünlü isimlerle birlikte çektiği videoda deprem bölgesi için hazırladıkları yeni projeleri açıklayarak iddialara da yanıt verdi. AHBAP'a destek veren Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Oktay Kaynarca, Ali Sunal, Elçin Sangu, Hande Erçel, Ezgi Mola, Özge Özpirinçci ve bir çok ünlü isimle kameralar karşısına geçen Haluk Levent, AHBAP olarak 850 milyon TL'lik bütçeyi deprem sonrası yardım projelerine ayırdıklarını duyurdu.

"SÖZ VERİYORUZ"
Haluk Levent, Twitter ve Instagram'dan yaptığı paylaşımda "İki gün içinde Hatay’a 2000 aile için konteynerler gitmeye başlıyor. Okulları onaracağız. Yaşlılar için bakımevleri, rehabilitasyon merkezleri, öğrenci yurtları açacağız. Günlük tüm ihtiyaçlar için bölgede olacağız. Bütçeyi en az 850 milyon TL olarak belirledik. Söz veriyoruz" dedi.

"ÇALIŞMA RAPORLARI VE FATURALARI YAYINLAYACAĞIZ"
Haluk Levent, AHBAP merkezinde ünlü sanatçılarla birlikte çektiği videoda şu açıklamaları yaptı: "Depremin ilk gününden beri ben bölgedeydim, AHBAP arama kurtarma ve gönüllülerimiz de bölgede halen çalışıyor. AHBAP olarak her deprem zamanı olduğu gibi bölgeye gideriz, AFAD'la iş birliği protokolümüz var. Onlarla görüşür ve gereli ihtiyaçları çıkartırız. Bu deprem zamanı da öyle oldu. İlk günden bu yana günlük ihtiyaçların tamamını karşılamaya çalıştık. Ne isteniyorsa oradaki arkadaşlarımızın raporları doğrultusunda gönderiyoruz. Türkiye'nin bir çok yerinden tırlarını gönderemeyenler için destek grupları oluşturduk ve yetkililerle irtibat sağladı. Bizim gönlümüz ve kasamız oradaki bütün ihtiyaçlara açıktır. Halen alımlar yapıp gönderiyoruz. Bundan sonra da daha önce yaptığımız gibi çalışmaların tamamını raporlayıp sosyal medyadan, faturalarla birlikte yayınlayacağız. Zaten bunu yapıyorduk yapmaya devam edeceğiz." (Mynet.com)