Halk Ozanı Mehmet Dağal kitabını ve CD’sini imzaladı

Halk Ozanı Mehmet Dağal kitabını ve CD’sini imzaladı

İlimizin yetiştirdiği şair-ozanlardan Mehmet Dağal, Denizli Kitap Fuarı’nda Yazar-Bir standında sevenlerine yeni çıkan Kitabı ile CD’sini imzaladı.

Denizli 5. Kitap Fuarı büyük ilgi görürken, Denizlili sanatçılarda hayranları ve okuyucuları ile buluşmayı sürdürüyor.  Özellikle Denizlili yazar, ozan ve şairlerin büyük ilgi gördüğü Yazar-Bir standı Denizli halkının uğrak yerlerinden birisi olmayı sürdürüyor.

Dün Yazar-Bir standında yeni piyasaya çıkardığı “Bu kulun kime Yalvarsın” isimli CD’si ile “Kalpten dile, dilden tele” isimli kitabını okurlarına imzalayan Denizlili Ozan Şair Mehmet Dağal, büyük ilgi gören yazarlarımız arasında bulunuyor.

Şair arkadaşlarının dizelerini besteleyerek hayranlarına sunması ile bilinen Ozan Mehmet Dağal, bu kez de yine arkadaşlarının şiirlerini besteleyerek  yorumladığı CD’sini ve bazı bestelenmiş şiirlerinin yer aldığı kitabını imzaladı. İlgiye teşekkür eden Mehmet Dağal, “Fuarlar bizim için buluşma noktalarından birisi oluyor. Bu yıl da öyle oldu. Yeni Türkü CD’sini ve kitabımı okuyucularım, türkü sevenler ile buluşturmanın sevincini yaşadım. Herkese teşekkür ederim” dedi.