Halk Eğitim Merkezinin Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Halk Eğitim Merkezinin Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Buldan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce açılan kurslarda bir yıl boyunca eğitim gören kursiyerlerin ele emeği göz nuru ürünleri, açılan sergi ile beğeniye sunuldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında, Buldan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce açılan kurslarda bir yıl boyunca eğitim gören kursiyerlerin ele emeği göz nuru ürünleri, açılan sergi ile beğeniye sunuldu.

Serginin açılışı, Buldan Kaymakamı Tayfun Deli, eşi Tuğçe Deli,  Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, eşi Bahija Şevik, minik kızı Aygül Nur Şevik,  Denizli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başbuğ, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ve ilçe protokolü ile kursiyerlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışın ardından stantları gezen Kaymakam Tayfun Deli, Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve beraberindekiler, usta öğretici ve kursiyerlerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Kursiyerler tarafından hazırlanan, keçe ve el sanatları ürünlerinin yanı sıra Buldan’ın geleneksel el dokumasından hazırlanan kıyafetlere, Sandık diplerinde kalmış oya ve kanaviçelerden yapılmış duvar süslerine masa örtülerine, ahşap boyamaya kadar çok sayıda ürünün yer aldığı sergiyi büyük bir beğeni ile gezen Başkan Şevik, Buldan’ın artık moda ve tasarımda da adını duyurması gerektiğini vurguladı.