Halil Pekdemir'in SKM Açılışı Şölene Dönüştü

Halil Pekdemir'in SKM Açılışı Şölene Dönüştü

AK Parti'nin Pamukkale Adayı Pekdemir’den miting gibi SKM açılışı

(İHA) - Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı, şölene dönüştü. Yoğun katılım gösterilen açılış töreninde konuşan Pekdemir, “Dev yatırımlarla yola devam” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Pamukkale’de Belediye Başkanlığı görevini Başkan Avni Örki’den devralmaya hazırlanan Pamukkale Belediye Başkan Adayı AK Partili Halil Pekdemir’in seçim çalışmalarını koordine edeceği Pamukkale Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) törenle açıldı. Cumhur İttifakı’nın Pamukkale’de seçimin kalbini tutacak merkezinin açılışı Cumhur ittifakı kurmayları ve üyelerinin yoğun katılımıyla şölene dönüştü. Önceki gün Merkezefendi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında Ekrem Başer’i yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu kez Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir için seçim maratonuna ara vererek törene katıldı.

“Dev yatırımlarla yola devam”
İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde İl Özel İdaresi ile Denizli’nin dört bir yanında önemli çalışmalara imza attıklarını belirten AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, “O dönemde Denizli’de adım atmadık köy, belde bırakmadık. Özellikle kırsalda çok kıymetli eserlere imza attık. Geçmiş dönemdeki tecrübelerimizi de kullanarak, Pamukkale’de devralacağımız bayrağı çok daha yüksek noktalara taşıyacağız. Bu noktada Pamukkale'mize var gücüyle hizmet eden Hüseyin Gürlesin ve Avni Örki başkanlarımız ile bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum. İnşallah onların hizmetlerini daha da geliştirecek, tüm mahallelerimizde dev yatırımlarla yola devam edeceğiz” dedi.

Pamukkale’nin sıradan bir ilçe olmadığını vurgulayan Başkan Adayı Halil Pekdemir, 61 mahallenin kendine özgü bir yapısı olduğunu anlatarak şunları söyledi: “Pamukkale'miz tarımı, hayvancılığı, aromatik bitkileri, turizmi, sanayisi, doğal güzellikleriyle bambaşka bir ilçe. Biz her mahallemizin ihtiyacına özgü projeler üreteceğiz. Pamukkale'mizin tamamı için birbirinden büyük projelerimiz en ince detaylarıyla hazır. Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, emeklilerimiz, çiftçilerimiz, turizmcilerimiz için çok özel projeleri hayata geçireceğiz. İnşallah tüm hemşehrilerimizle ve Osman Zolan Başkanımızla el ele verip Pamukkale'mizi çok daha güzel noktalara taşıyacağız.”

“Pekdemir’in hizmetleri gün gibi ortada”
AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in geçmiş yıllarda Denizli’ye yaptığı hizmetler için teşekkür eden MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Halil Pekdemir abimiz Denizli'mize öyle güzel hizmetlerde bulundu ki, kendisini anlatmamıza dahi gerek yok. Biz kendisinin tecrübesine ve çalışkanlığına kefiliz. Geçmiş tecrübesini de kullanarak Pamukkale’yi çok daha yukarılara taşıyacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Pamukkale’de destan yazmaya devam”
Başkan Adayı Halil Pekdemir ile geçmişte yakından çalıştığını ifade eden AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, “Halil Pekdemir Başkanımız şehrine gece gündüz demeden hizmet eder. Bu konuda çok cömert bir başkan. Dolayısıyla Pamukkaleli hemşehrilerimiz çok şanslı. Yeni dönemde Pamukkale'mizin güzelliğine güzellik katacağına inanıyoruz. Yaparsa Halil Pekdemir yapar, yaparsa Osman Zolan yapar. Bu vesileyle Cumhur İttifakı Pamukkale Seçim Koordinasyon Merkezimiz hayırlı olsun” dedi.

“Pamukkale için hep birlikte çalışacağız”
Bugüne kadar tüm Denizli’de olduğu gibi Pamukkale’de de büyük projelere imza attıklarını dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Hizmet dönemlerimiz boyunca Pamukkale'mizi bambaşka bir ilçe görünümüne kavuşturduk. Hiçbir zaman hemşehrilerimiz ve mahallelerimiz arasında ayrım yapmadık. Her bir mahallemizde ne ihtiyacımız varsa onu karşıladık. Büyükşehir olduktan sonra da Pamukkale Belediye Başkanlarımızla el ele vererek birbirinden büyük projeleri hayata geçirdik. İlçemizi altyapısıyla, üst yapısıyla, yeşil alanıyla hak ettiği yere getirdik. Tabii ki bu yeterli değil. İnşallah yeni hizmet dönemimizde de Halil Pekdemir Başkanımızla birlikte Pamukkale'mize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu yolda bize eşlik eden tüm yol arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Ama teşekkürlerin en güzeli bize her zaman güvenen, bizden destek ve duasını eksik etmeyen hemşehrilerimize” şeklinde konuştu.