Halil Pekdemir: Daha Yapacak Çok İşimiz Var

Halil Pekdemir: Daha Yapacak Çok İşimiz Var

Halil Pekdemir: Daha Yapacak Çok İşimiz Var

Yerel seçim çalışmalarına hızlı başlayan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, ilçenin dört bir yanında vatandaşlarla buluşurken, gittiği her yerde Pamukkalelilerin sevgi seliyle karşılaşıyor. Samimi kişiliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Pekdemir, gencinden yaşlısına herkesin gönlünde taht kurdu.


Saha programlarına Kayıhan Mahallesi’nde devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, günün erken saatlerinde Kayıhan Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret etti. Pazar esnafı ve alışverişe gelen mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet eden Pekdemir, vatandaşların sorun ve taleplerini büyük bir titizlikle dinledi. 7’den 70’e herkesin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Adayı Halil Pekdemir ile vatandaşların arasında geçen samimi ve keyifli diyaloglar ortamı daha da ısıttı. AK Parti belediyeciliği ile Kayıhan’da çok sayıda güzel işlere imza atıldığını belirten mahalle sakinleri, “Halil Pekdemir ile yola devam” mesajı verdi.


Pazar yeri ziyaretinin ardından cuma namazı çıkışında Kayıhan Merkez Camii’nde yapılan lokma hayrına katılan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, vatandaşlara lokma ikram etti. Burada da mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet eden Başkan Adayı Halil Pekdemir, “Avni Örki Başkanımız bugüne kadar ilçemizin dört bir yanında birbirinden değerli projeleri hayata geçirdi. Kendisini tebrik ediyorum. Belediyecilik bir bayrak yarışı. Biz de kendisinden bu bayrağı devralarak daha da ileriye taşıyacağız. Pamukkale’de daha yapacak çok işimiz var” şeklinde konuştu.


STK Temsilcilerinden Destek Mesajı


Gün içindeki programları kapsamında Dodurgalılar Derneği ile Afyonkarahisarlılar Derneği’ni de ziyaret eden AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, dernek temsilcileriyle ilçede gerçekleştirmeyi hedefledikleri çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Eser ve hizmet belediyeciliğinden yana olduklarını belirten dernek temsilcileri Başkan Adayı Halil Pekdemir’e destek mesajı verirken, Pekdemir de “Pamukkalemizi daha güzel yarınlara taşımak için sivil toplum kuruluşlarımızla omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” dedi.