Halil Ayhan muhtarlar gününü kutladı

Halil Ayhan muhtarlar gününü kutladı

Başkan Ayhan, “Muhtarlıklardan gelen taleplerin kendileri için çok önemli olduğunu, çalışmaların planlanması noktasında en önemli kurumun muhtarlıklar olduğunu söyledi.

Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan 19 Ekim Muhtarlar Günü kutladı. Başkan Ayhan, “Muhtarlıklardan gelen taleplerin kendileri için çok önemli olduğunu, çalışmaların planlanması noktasında en önemli kurumun muhtarlıklar olduğunu söyledi.

Muhtarlıkların devlet kurumlarını temsil ettiğini ifade eden Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan  “Muhtarlıklar, vatandaş ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Yönetim anlayışımızda, vatandaşımızın devlete ihtiyaç duyduğunda çalacakları kapının muhtarlıklarımız olduğu bilinci önemli yer tutmaktadır” dedi.

Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan şöyle konuştu: "Hep birlikte Güney ilçemize hizmet etmek için çalışıyoruz. Belediye projelerin planlanması ve hayata geçirilmesi noktasında mahallelerin sorunlarını en yakından bilen muhtarlarımız önemli bir yer tutuyor. Sorunların çözümü noktasında muhtarlarımızdan gelen talep ve öneriler bizim için çok değerli. Hayata geçirilen projelerin ve belediye çalışmalarındaki başarının en büyük kaynağı muhtarlarımızdır. Bu önemli görevi yürüten tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum. Muhtarlar bizim, elimiz, ayağımız, gören gözümüz, duyan kulağımız ve aynı zamanda sesimizdir." diye konuştu.