HALİL AYHAN, İLÇENİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR

HALİL AYHAN, İLÇENİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR

Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, başladıkları projelerini Güney’e kazandırmak için yeniden aday olabileceğini belirtiyor. Ayhan’ın projeleri arasında Doğal Gaz ve Güneş Enerjisi çalışmaları var

Yaptığı çalışmalar ile Güney ilçesinin makus kaderini değiştiren Belediye Başkanı Halil Ayhan, bütün projelerini tamamlamak, Güney’in yaşanır bir ilçe olmasını sağlamak için önümüzdeki seçimlerde de aday olabileceğini belirtiyor.

Başkan Ayhan, “Bütün başlattığımız projelerimizi neredeyse tamamladık. Sırada Güneş Enerjisi ile Doğal Gaz var. Enerji konusundaki projelerimizi tamamlamak için çalışmalar yapıyoruz. Bunun için önümüzdeki dönemde tekrar aday olacağım. 9 yıldır nasıl çalışıyorsak, 2023 de çalışmalara devam edeceğim” dedi..   

Başkan Ayhan, ilçemizde güneş enerjisi kazandırmak için çalışıyoruz ardından doğalgaz çalışmaları başlayacağız 2024 yılında ilçemize doğal gaza kavuşturmuş olacağız” dedi.

118 KONUT HAK SAHİBLERİNE ULAŞTI

Aldığı 10 m2 arsayı TOKİ'ye devrettiğini söyleyen Başkan Ayhan, ihale süresi bitti 120 konut yapıldı,  118 konut da hak sahiplerine dağıtıldı, yüze 50’si yerleşti. Açılış töreni için Denizli’ye gelen Sayın Cumhurbaşkanımız hak sahibi olan iki kişinin Denizli'de anahtarlarını teslim etti. Eksikler tamamlandıkça hak sahiplerine teslim edilecektir” dedi.

Başkan Ayhan; ilçemiz yamaçlık dip bir alanda, ilçenin daha düz bir alana taşınmasını gayret ediyoruz. TOKİ de bunlardan bir parçası. Hastanemizde ve güvenlik konağımız orda ilçemize gelen memurlarımızın konut sorunumuzu çözmüş olduk, konut sorunumuz kalmadı. İlçemizde ki çalışmaları tek tek bitirmiş oluyoruz. Yıl içinde kalan projelerimizi de devam edeceğiz.

KİLİT TAŞI DÖŞEMELERİ DEVAM EDİYOR

Güney’de tozlu yol kalmayacağını vurgulayan Başkan Ayhan, mahallemizde cadde ve sokakların tamamını tozdan, çamurdan kurtarmak, hemşehrilerimizin ulaşımını rahatlatmak amacı ile ortalama 5000 m2 kilit parke taşı döşeme işine başladık. Kalan 20 bin m2 yeri kilit parke taşı döşemelerimizi bahar ayında başlayacağız mahallemize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

KAPALI PAZAR YERİ VE SOSYAL TESİSİ AÇILIYOR

Bu haftada Büyükşehir tarafından Güney Kapalı Pazar yeri ihalemiz yapıldı. Hem hemşehrilerimin hem de pazar esnafının rahatlığını sağlamak için Kapalı Pazar Yeri düzenleme çalışmalarına başlıyoruz. 3 bin metre kare kapalı alanda dükkanları bulunan sosyal tesisleri olan pazar yerini ilçemize kavuşturacağız.