Hacı Mustafa Yüksel son yolculuğuna uğurlandı

Hacı Mustafa Yüksel son yolculuğuna uğurlandı

İlimiz eski milletvekillerinden ve Ekonomi Bakanı Danışmanı Mehmet Yüksel’in babası Hacı Mustafa Yüksel, Bayramyeri Ulu Camide öğle namazına müteakip düzenlenen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı…

İlimiz eski milletvekillerinden ve Ekonomi Bakanı Danışmanı Mehmet Yüksel’in babası Hacı Mustafa Yüksel, Bayramyeri Ulu Camide öğle namazına müteakip düzenlenen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreninin ardından Asri Mezarlıktaki aile kabristanlığına defn edildi.

Ak Parti eski milletvekillerinden ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin Başbanışmanı Mehmet Yüksel'in önceki gün vefat eden babası Hacı Mustafa Yüksel, bugün Bayramyeri Ulcu Cami’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

H. Mustafa Yüksel için öğlen namazını müteakip Ulu Cami'de düzenlenen cenaze törenine Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti milletvekilleri, Ekonomi Bakanı Yardımcısı Fatih Metin, Belediye Başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcisi ile kent protokol ve çok sayıda Babadağlı katıldı.

Tören öncesi Mehmet Yüksel ve aile üyeleri taziyeleri kabul etti. Cenaze namazının kılınmasının ardından Yüksel'in cenazesi Denizli Asri Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defin edildi. Baştan Mehmet Yüksel olmak üzere, Yüksel ailesine başsağlığı diliyoruz.