GURBETÇİ OZAN MEHMET DAĞAL MÜZİK CD’SİNİ İMZALADI

GURBETÇİ OZAN MEHMET DAĞAL MÜZİK CD’SİNİ İMZALADI

Almanya Bülbülü Şair Ozan Mehmet Dağal, yeni piyasaya çıkan kendi bestelerinden oluşan “Bu Kulun Kime Yalvarsın?” müzik CD’si için imza günü yaptı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi Salon:4’te “YAZARBİR Şiirini Al da Gel/Denizli Şiir Günü” şiir ve türkü dinletisi öncesinde gerçekleştirilen imza gününe şairler, sanatçılar ve davetliler katıldı.

Program öncesi bilgi veren yapımcı İskender Doğan “Yapımı Kanal 20 Doğuş Radyo Tv A.ş. tarafından gerçekleştirildi.  Güfteleri ve besteleri Mehmet Dağal’a ait olan 15 eserin yer aldığı müzik cd’si “Bu Kulun Kime Yalvarsın?” uzun bir çalışmanın eseridir. Uzun yıllar Avrupa’da müzik çalışmalarına devam eden bir çok ünlü sanatçı ve ozanla sahne paylaşan, meydanlarda on binlere seslenen Anadolu’nun yıldızı, Denizlimizin değeri Mehmet Dağal için ne yapılsa azdır. 

Denizli de birçok sanat insanı var ama yeterli desteği göremedikleri için maalesef geride kaldılar, ortaya çıkamadılar. Biz elimizden geldiğince bu değerlere destek vermeye çalışıyoruz. Mehmet Dağal’ın cd.sini yayınlayalı çok kısa bir zaman olmasına rağmen türküleri tüm radyolarda yer aldı, almaya devam ediyor ve türküleri oldukça fazla istek alıyor. Gerek şiir gerekse müzik cd.si yapımlarımız devam ediyor. Sırada Denizlili şairlerin güftelerinden Mehmet Dağal tarafından bestelenmiş türkülerin yer aldığı cd’ler var.

Ben YAZARBİR ailesini başta Genel Başkan Abdülkadir Uslu olmak üzere yürekten kutluyorum. Sanatçıya, yazara, şaire kucak açtıkları, destek verdikleri için; değerlerimize sahip çıkıp, kamuoyuna duyurdukları, gösterdikleri için,” dedi.

Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği (YA-ZAR-BİR) Genel Başkan  Abdülkadir Uslu da konuşmasında: “Gelenekselleşen Şiirini Al da Gel/Denizli Şiir Günü şiir ve türkü dinletisi programımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi bu etkinliğimizde şairler kendi yazdığı şiirlerini okuyorlar. Bir aile ortamında gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin başta Denizli edebiyatına katkı verdiğini, yeni eserlerin üretiminin önünü açtığını görüyoruz. Amacımız şairlerin ve şiir severlerin birbirini tanımasına, şairlerimizin daha kaliteli üretimler yapmasına ve birbirinden beslenmesine zemin oluşturmaktır. Şairlerin şiirlerini sunduğu bu etkinlikte ozan ve sanatçılarımız da türküleriyle sahne alıyor. Bu şiir ve türkü dinletileri inşallah devam edecek.

Ayrıca bundan böyle yeni eser yayınlayan üyelerimiz için imza günü de düzenleyerek onlara katkı vereceğiz. Bugün ilk imza gününü Şair Ozan Mehmet Dağal abimiz için düzenledik. Yapımı Kanal 20 Doğuş Radyo Tv A.ş.’ye, güfteleri ve besteleri Mehmet Dağal’a ait olan yeni müzik cd’si “Bu Kulun Kime Yalvarsın?” ile başlayan imza günlerimiz bundan sonra da üyelerimizin yeni yayınladıkları eserleriyle devam edecek.

Değerli sanatçı Mehmet Dağal’ı kutluyorum. Yapımcı İskender Doğan’a da teşekkür ediyorum; böyle kıymetli bir eserin ortaya çıkmasına vesile oldukları için,” dedi.

Şair Ozan Mehmet Dağal da imza gününe katılanlara, Yapımcı İskender Doğan’a, YAZ-AR-BİR Genel Başkanı Abdülkadir Uslu’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Çok mutluyum bugün adeta yeniden doğdum.”dedi