Güngör’den gündem değerlendirmesi

Güngör’den gündem değerlendirmesi

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel GÜNGÖR, partisinin Ankara'da AK Parti Genel Merkezinde yapılan 151'inci İl Başkanları toplantısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Asgari ücret, memur maaşları ve emekli maaşlarında yapılan zamlarla vatandaşların enflasyona ezdirilmediğini ifade eden Yücel Güngör, gündeme ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Pazartesi günü 2022 yılının ilk Daraltılmış İl Başkanları ve Ege Bölgesi toplantımızı gerçekleştirmiştik. Salı günü ise Genişletilmiş İl Başkanları toplantımızı Büyüksehir Belediye Başkanımız, İl Kadın Kolları ve İl  Gençlik Kolları Başkanlarımızla birlikte Cumhurbaşkanımızın başkanlık yaptığı toplantıya katıldık.

Türkiye Ekonomi Modelimizdeki Yatırım, Üretim,  İstihdam ve İhracat parametrelerini desteklemeye devam edeceğiz. Hükümetimiz kararlı duruşundan asla vazgeçmeyecektir. Asgari ücrete yapılan %50 oranındaki zamla başlayan süreç, Emekli ve Memur maaşlarındaki iyileştirmeyle devam etti. Vatandaşlarımızın alım gücünü enflasyon karşısında  bir miktar daha yükseltmiş olduk.

Dövizin köpüğünün alınması nasıl gerçekleşti ise önümüzdeki süreçte de enflasyonun da köpüğünün giderilecektir. Güven ve İstikrar ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.