GÜNEYLİ ÇOCUKLAR UZAY’I İNCELEDİ

GÜNEYLİ ÇOCUKLAR UZAY’I İNCELEDİ

Güney Ortaokulu öğrencileri, geçtiğimiz günlerde okul yönetimi tarafından düzenlenen bir “uzay şenliği” etkinliğinde uzay ile ilgili bilgilendirme ve inceleme seminerine katıldılar. Okul Müdürü…

Güney Ortaokulu öğrencileri, geçtiğimiz günlerde okul yönetimi tarafından düzenlenen bir “uzay şenliği” etkinliğinde uzay ile ilgili bilgilendirme ve inceleme seminerine katıldılar. Okul Müdürü Yusuf Harmandalı “Öğrencilerimize teorik olarak bilgi verdiğimiz gibi, uzayı tanımaları için somutlaştırmak istedik” dedi. 

Güney Ortaokulu öğrencilerine yönelik Uzay şenliği düzenlendi. Öğrencileri derslerde verilen teorik bilgilerin somutlaştırılması için düzenlenen şenlikte “Öğrencilere gökyüzü ve uzay bilimleri hakkında farkındalık oluşturarak öğrencilerde merak uyandırmak. Derste gördükleri teorik bilgileri somutlaştırmak” amacıyla görsel  olarak bilgiler verildi. Uzay şenliği Fen bilimleri öğretmenleri Fevzi Özdeniz, Habip Göksu, Gökhan Çatalkaya ve Eda Özer tarafından verildi. Öğrencilerin yanı sıra, meraklı velilerin de xenliği izlemek ve bilgi edinmek için geldikleri belirten Okul Müdürü Yusuf Harmandalı, “Amacımız öğrencilerimizi bilinçlendirmektir. Derslerde zaten uzay ile ilgili bilgileri teorik olarak alıyorlardı. Biz, öğrencilerimizin bu bilgilerini somut olarak pekiştirmek istedik” dedi.