Güney'de ücretsiz hizmetler çoğalıyor

Güney'de ücretsiz hizmetler çoğalıyor

Türkiye’de ulaşımın bedava olduğu tek ilçede Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, bir ilke daha imza attı. Türkiye’nin ilk ilçe yüzme havuzu ve fitness salonunu inşa eden Ayhan, bu hizmeti de sundu

Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, belediye ve sosyal hizmetlerini belediyenin de şartlarını zorlayarak vatandaşlara bedava vermeye çalışıyor. 8 yıldan bu yana ulaşımın bedava yapıldığı ilçede bu kez yaptırdığı kapalı yüzme havuzu ve fitness salonuyla bu hizmeti yine vatandaşlarına ücretsiz veriyor. 4 bin metrekare kapalı alana sahip olan yüzme havuzunun bir diğer özelliği, Türkiye’de ilçe belediyeleri arasında tek olması.

2018’de tamamlanan havuzda yediden yetmişe herkes faydalanıyor. Yüzme havuzuna ulaşımın belediye tarafından karşılandığını belirten Belediye Başkanı Halil Ayhan, “Şu anda 400 kursiyerimize yüzmeyi öğretiyoruz. Spor yapmaları için teşvik ediyoruz. Her yıl yüzlerce insanımıza yüzme sporunu öğretiyor, fitness salonlarımızdan faydalanmalarını sağlıyoruz. Yaptığımız tüm hizmetler ‘önce insan’ odaklı hizmetlerdir. Hizmet ettiğimiz sürece Güney halkına bir çok hizmeti ya ücretsiz yada çok cüzi rakamlarla halkımıza vermeye çalışacağız” dedi.