Gülizar Biçer Karaca “Özhaseki’yi Kayseri Çok iyi biliyor”

Gülizar Biçer Karaca “Özhaseki’yi Kayseri Çok iyi biliyor”

AKP'li Özhaseki’ye cevap veren CHP Genel Başkan yardımcısı ve denizli milletvekili Gülizar Biçer Karaca, “Kayseri kendisini çok iyi tanıyor.” Dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin önceki gün yaptığı konuşmada dile getirdiği CHP belediyeciliği konusundaki görüşlerine sert tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli milletvekili Gülizar Biçer Karaca, “Özhaseki her gttiği yerde aynı konuşmayı yapıyor. Denizli’ye gelmeden önce Uşak’taki konuşmasında da aynı sözleri kullandı. Kayseri kendisini gayet iyi tanıyor ve önümüzdeki seçimlerde cevabını alacaktır. Şimdilik böyle konuşadursun” dedi. 

AKP’li Özhaseki ilimizdeki konuşmasında, Belediyeyi aldıklarında içerinin militan dolu olduğunu söyleyerek “1994 öncesinde ne vardı derseniz, bildiğimiz o günkü şartlarda katı ideoloji bir belediyecilik anlayışı vardı. Hizmet hak getire, militan kadrolar belediyelerde dolar, özellikle sol taraflı belediyelerde genellikle tamamında böyleydi. 1994’de belediye başkanı olarak Kayseri’de başladığımda da biz Büyükşehir’i CHP’den almıştık, içeri tamamıyla militan kadrolarıyla doluydu. Hizmeti düşünmezlerdi borç zirve yapmıştı, maaşları ve ikramiyeleri bile veremezlerdi. Şehirlerin yarıdan fazlası gecekondulaşmış, alt yapıları hiç yok, sular akmaz, çamurdan çöpten geçilmezdi” demişti.

DENİZLİ 2004'TE MİLİTAN BELEDİYECİLİĞİ GÖRDÜ..!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Mehmet Özhaseki’nin her gittiği yerde aynı sözleri söylediğini belirterek, “Kendisine 2004 yılında Denizli belediyesinde yapılan yaptıkları kıyımı hatırlatmak isterim. Denizli’de 15-20 yıllık belediye çalışanları bir gecede işşiz bırakıldı. Yerine de, sizlere biat edenler getirildi” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli milletvekili Gülizar Biçer Karaca’nin konuşma videosu şöyle;